2015-04-09

East Capital Citizenship


Lietuvos Konstitucija ir įstatymai išskyrus retas išimtis draudžia dvigubą pilietybę. Ponas A.Abromavičius prisiekė kitai valstybei ir įgijo kitos valstybės (Ukrainos) pilietybę. Todėl , kodėl Vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis delsia, pažeisdamas teisės aktus ir nepasirašo įsakymo dėl A. Abromavičiaus Lietuvos pilietybės panaikinimo? Kodėl dėl Ilgausko momentaliai buvo pasirašytas toks įsakymas?

Lietuvos pilietybę (tebe)turintis A.Abromavičius yra investicijų valdymo bendrovės „East Capital“, kuri didžiausią dėmesį skiria investicijoms Baltijos šalyse ir buvusiose Sovietų Sąjungos šalyse, partneris. Nuo 2002 metų bendrovėje dirbantis A.Abromavičius šiuo metu vadovauja jos padaliniui Kijeve.
Įmonės valdomų didžiausių investicijų fondų „East Capital Russian Fund“ ir „East Capital Eastern European Fund“ vertė siekia atitinkamai 539 mln. ir 321 mln. JAV dolerių.
A.Abromavičius taip pat prižiūri „East Capital“ padalinio „East Capital Explorer“, kurio turtas siekia 298 mln. eurų, investicijas Ukrainoje.



Go...


Mūsų šalyje žmonės buvo išvaromi iš namų, mušami, netgi žudomi, nes gynė europietiškas vertybes.

Kurioje?









Komentarų nėra: