2016-09-10

Konservatoriškos vertybės

Rugsėjo 5 d. Konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis socialiniuose tinkluose pranešė: „Žinojau apie smetonišką architektūrą, apie žmones, kurie nuosekliai balsuoja už Tėvynės sąjungą, bet to, ką pamatėm šiandien, visiškai nesitikėjome. Ėjau nuo durų iki durų Trakų/Krėvos gatvėmis Kaune. Užėjus į namą pasitinka kvapas - toks kaip vaikystėje apsilankius prosenelio namuose Donelaičio gatvėje. (...) Tarpukario Lietuva gyva, niekur nepradingo, tik tyliai iškentėjo sovietmetį, kaip kokią žiemą. Didis džiaugsmas tą Lietuvą rasti“.

Rugsėjo 6 d. „Žinau, ką renku“ diskusijoje, vykusioje Vilniaus menų fabrike „Loftas“, dalyvavęs TS-LKD lyderis, paklaustas, ar palaiko homoseksualių asmenų partnerystę, atsakė jaunatviškai ir entuziastingai.

Kaip tikras konservatorius, gavęs tokį klausimą, matyt, turėčiau išeiti, turėtų būti labai baisu. Ne, aš pasisakau už partnerystę, aš manau, kad laikas tam atėjo, aš tikiuosi, naujas Seimas ar mūsų koalicija galų gale šį klausimą į Seimą atneš ir mes jį priimsime“, – teigė tikrųjų Lietuvos patriotų ir krikščionių lyderis.
Žinok,
ką renki!

Pažiūrėkit šį įrašą - išgirsit, kaip 25-erius metus Lietuvą valdžiusieji "gerieji" ir "blogieji" (Lietuvos vyriausybės premjerais buvo tik jie - konservatoriai ir socialdemokratai=LDDP-iečiai) verčia atsakomybę už savo valdymo padarinius vieni kitiems (demokratijos=pinigų valdžios* 
privalumas!), o "gerieji" konservatoriai savo jaunojo
buvusiojo premjero Andriaus Kubiliaus padėjėjo, po to padėjėjo-sekretoriaus lūpomis ne tik kratosi partinės atsakomybės, bet ir "laidoja" savo buvusį vadą ir viršininką Andrių Kubilių
(žr. nuo 6:06) - "mūsų lyderis tuo metu net partijos nariu nebuvo"!
Čia jau apie Gabrielių...

Tai gražu:)

Beje...

Iš kur pipirai?

* Na, pinigus valdančiųjų taigi niekas nė nemėgina reikalauti pasiaiškinti:)

Komentarų nėra: