2017-03-07

Jokių insinuacijų

Konservatorių vadovas sako, kad susitikimas su R.Kurlianskiu, kaip ir su kitų žiniasklaidos priemonių atstovais, buvo pažintinis.

„Nebuvo jokių insinuacijų (...).
Tai buvo daugiau ar mažiau mano iniciatyva, kaip ir su visais kitais. Tikslas – susipažinti ir pabendrauti“, – teigė jis.

Инсинуация (от лат. insinuatio — вкрадчивость, заискивание)[1][2][3] — злостный вымысел, внушение известных мыслей, тайное подстрекательство, нашептывание, преднамеренное сообщение ложных отрицательных сведений (или даже клеветническое измышление), выставление мыслей и поступков своего противника в таком свете, который может ему повредить и имеющее целью опорочить кого-либо исподтишка, подаваемое намёком (т. е. не прямо, а косвенным указанием на факты и обстоятельства) или тайно[4][5].Происходит от лат. insinuatio, буквально — проникновение куда-нибудь узким или кривым путём[8][9]; от лат. sinus — пазуха[10], далее лат. insinuare — проникать внутрь[11].
sinus m (genitive sinūs); fourth declension
  1. hollowcavity
  2. curvefoldwinding
  3. gulfbay
  4. bosom
  5. fold of the toga over the breast, pocketlap
  6. heart, secret feelings
2017-03-07 17:42
217.9.252.129 LTU

14 DURNA BOBA

Tai visi, kuriuos kuo nors išrenka, ypač partijų pirmininkai, turi praeit Kurlianskio "filtrą"? Ir atsisakyt tokių susitikimų turbūt niekaip negalima?
Kurlianskio...

Kurliandija...

Kur lendi:)))

Ducatus Curlandiae et Semigalliae

Ot buvo laikai:
Kuršo kunigaikštystė kartu su kolonijomis buvo Abiejų Tautų Respublikos vasalas





















Komentarų nėra: