2018-03-22

Nuosekliai!

Nuosekliai.

Nacionalinius lygybės ir įvairovės apdovanojimus šįryt Elertė TV Lygių galimybių kontrolierė
pristatė su šiuo vaikinu


gėjum.

Tai negi Lietuvoj Pavasario lygiadienio*
rytą kviesi Lietuvos vardą praradusion televizijon
tradicijų neišlaikiusius lietuvius:

Religijų ir įsitikinimų įvairovės apdovanojimas teikiamas už indėlį įtvirtinant religijos ir sąžinės laisvės principą, skatinant religijų įvairovės pažinimą ir jos toleravimą Lietuvoje.

Tai žinoma, kad ne.

Turmon juos!

Arba tegul bėga;)

* Rudens lygiadienio, Saulės mūšio** dieną***, atvyksta tam mūšy sumuštą Livonijos ordiną ant mūsų galvų siuntusio Vatikano dabartinis vadovas.


** Mes braliukus žiemgaliais išpravardžiuotus žemgalius tarp tam mūšy kovojusių ir nugalėjusių paminėt pamirštam - vien žemaičius minim.

*** Ar tik ne Aukščiausio Valstybės Pareigūno pastangų dėka Saulės mūšio, Baltų Vienybės, dieną barstomės galvas pelenais?****
**** Posėdis vyksta tais pačiais 2013-tais metais, kai, anot dabartinės Elertė vadovės tada vadovauto Delfi, Vasario 16-tą dieną „visiškai sudegusiame mediniame name"
su nesudegusiomis medinėmis sienomis ir netgi kopėčiomis ant kraigo, rasti trijų žmonių „palaikai labai smarkiai apdegę, todėl kol kas net neaiški žuvusiųjų lytis".

Tiesiog Holokaustas.

Lietuvos Respublikos Generalinė prokuratūra nė už ką nenori nei atnaujinti anksčiau laiko nutraukto šių trijų Lietuvos Respublikos piliečių žūties tyrimo, o jų žūties aplinkybių neatskleidžia net vieno iš žuvusiųjų
 broliui ir sūnui.

1 komentaras:

Dario Budrio rašė...

https://take-profit.org/news/84415-bankovskie-scheta-mogut-ischeznut-cherez-15-let/

Bankas veide, krepšelis- pragaro.