2018-07-04

Vidaus reikalų ministras Furmanavičius


Furmanas.
„Avarijos išvakarėse įvyko NŽT darbuotojų vakarėlis, kurio didelės dalies D.Gineikaitė neatsimena, tai patvirtina jos ir jos patarėjo G.Furmanavičiaus pokalbis“, – kalbėjo prokuroras.

2015 metų gruodį svetimą automobilį apdaužiusi NŽT vadovė susisiekė su buvusiu vidaus reikalų ministru Gintaru Furmanavičiumi, tuo metu ėjusiu jos patarėjo pareigas.

„D.Gineikaitė skambino G.Furmanavičiui, kad policija netikrintų jos girtumo, prašė sugalvoti ir kitų būdų, kaip išsisukti“, – tvirtino prokuroras.

Prieš pūsdama į alkoholio matuoklį, ji pareiškė G.Furmananavičiui: „Tikrai pripūsiu“.

G.Furmanavičius pasakius „Tepk slides“, D.Gineikaitė atkirto: „Negaliu, nes jau iškviesta policija“.

D.Gineikaitės frazės G.Furmanavičiui po pirmo kraujo paėmimo: „Prileido vaistų man į šikną, kad nuo tualeto nenueinu, liepė gerti daug skysčių“.

D.Gineikaitė nedarbo dieną, šeštadienį liepė G.Furmanavičiui vykti į Nacionalinę žemės tarnybą ir surasti ant jos darbo stalo R.Kurlianskio vizitinę su jo telefonu: „Sakiau, greitai surandi vizitinę“.

Buvęs vidaus reikalų ministras, D.Ginekaitės patarėjas G.Furmanavičus intensyviai skambino savo pažįstamų ratui ir bandė įvykdyti viršininkės nurodymus.

Pastarasis Buvęs Vidaus reikalų ministras Furmanavičius 
puolė padėti D.Gineikaitei, bet realiai nieko nenuveikė, todėl išvengė baudžiamosios atsakomybės.

Beje:

Фу́рман — фамилия еврейского (идиш ‏פורמאַן‏‎ — извозчик, с одним н) и немецкого (нем. Fuhrmann — с двумя н) происхождения. Известные носители:

Komentarų nėra: