2019-02-03

MelaSklaida


Seniai nebe ŽiniaSklaida.

Štai:

Matot reklamą kairėje?

Spaudžiu.

Profesorius Karolis Maciejauskas (molekulinės biologijos ekspertas) nusprendė išlaisvinti savo žmoną nuo progresuojančio nutukimo ir kompleksų. Tai buvo revoliucijos pradžia kovojant su antsvoriu. Profesorius po vienerių metų pažangių laboratorinių tyrimų sukūrė natūralią, saugią ir lengvai pritaikomą lieknėjimo formulę. Su ja profesoriaus žmona mažiau nei per 2 mėnesius neteko 26 kg ir, kaip ji išdidžiai pripažįsta, "įgijo modelio figūrą"!

Profesionalūs medicinos žurnalai jau pavadino šią terapiją "pionierių pasiekimu dietologijoje" , o profesorius Maciejauskas jau gavo kelis prestižinius apdovanojimus už jo mokslinį atradimą.

Viename portale skelbiama, kad Lietuvos mokslininkas profesorius Karolis Maciejauskas išrado kone stebuklingą būdą, kaip per 28 dienas sulieknėti 14 kilogramų. Toks pasiūlymas atrodo viliojantis tik iš pirmo žvilgsnio. Įvedus šio mokslininko pavardę į paiešką, tokio žmogaus rasti nepavyksta. Lietuvos mokslų akademija informavo, kad tokio profesoriaus išvis nėra.

Neegzistuoja ir nurodytos puslapyje institucijos. Dar daugiau abejonių dėl preparato tikrumo sukelia tai, kad lenkiškame variante jau nurodomas kitas profesorius, sukūręs tokį patį metodą. O žmonių, kurie neva numetė svorio, nuotraukos lietuviškame ir lenkiškame portale tos pačios, tik skiriasi jų vardai ir metai.

Pasak R.Matonio, jei nuo sukčių nukentėję gyventojai kreipsis į policiją, tyrimas bus pradėtas.
Kadangi nesikreipiam - MelaSklaida „dirba" toliau.

Suprask - „reklamos" užsakovai turi pinigų, užmoka, tai Delfi spausdija...

O mūsų Valdžia kaip į tai?

Niekaip!

O mes?

1 komentaras:

Dario Budrio rašė...

Tikimybių teorija prasideda Ē(yra) Raide arba Moraliniu Tabu

https://youtu.be/0REWmvnQS64