2019-04-30

Stuburo Laužymas


„Garliavos istorija"
man panaši į Lietuvos stuburo laužymą.

2010:

„D.Kedys čia buvo atvežtas jau negyvas“, - tvirtina R.Gajauskaitė*. Jos teigimu, kažkas šią istoriją bandė surežisuoti nuo pačios jos pradžios, pernai metų spalio 5-osios, tačiau „režisieriai“ daug ko neapskaičiavo - kam D.Kedžiui reikėjo palikti prie nušautos V.Naruševičienės savo savigynai išduotą ginklą iš kurio nebuvo iššauta, kodėl nužudyti būtent V.Naruševičienė ir teisėjas Jonas Furmanavičius, kai pagridiniais D.Kedžio taikiniais turėjo būti L.Stankūnaitė ir Andrius Ūsas, kodėl dvigubos žmogždustės įrankis randamas prie paties D.Kedžio lavono?

Visą tai atrodo, lyg kažkieno surežisuota“, - sulyginę žinomus faktus, teigia ir laidos kūrėjai, tačiau kam ši režisūra yra naudinga, jie sako iki šiol nerandantys atsakymo - dviejų žmonių nužudymo stilius panašus į specialiųjų tarnybų* arba patyrusio samdomo žudiko darbą, bet kas viską padarė, anot „Akistatos“ nežinoma. „Gal tai tiesiog virtinė klaidų, o gal pedofilų klano darbas“, - spėlioja laidos kūrėjai.

Laidos autorių nuomone, bylą tiriantis prokurorai net nebando tirti versijos, kad D.Kedys buvo nužudytas. Tai, jų nuomone, įrodo ir tai, kad antradienį buvo nuspręsta atsisakyti šešiametei D.Kedžio dukrai skiriamos valstybės apsaugos.

„Akistatos“ žurnalistų nuomone, šis sprendimas prasilenkia su sveiku protu, nes mergaitė yra vienintelė pedofilijos bylos liudytoja galinti atpažinti jos tėvo taip ir nesurastą Aidą, gali už grotų pasiųsti A.Ūsą, demaskuoti pedofilų klaną, todėl jos gyvybei gali grėsti rimtas pavojus.

„Mes keliame versija, kad tas, kas nužudė D.Kedį, gali likviduoti ir mergaitę“, - teigia „Akistatos“ kūrėjai.

2018. Mergaitė „pradingo" užsienyje (kur danginama ir visa Lietuva) ir nebuvo parodyta net iš Seimo tribūnos šito reikalavusiai Lietuvos Respublikos Laisvės premijos laureatei Nijolei Sadūnaitei.
* Perskaitykime kokio lygio kriminalistė Rūta Gajauskaitė.

Komentarų nėra: