2019-12-11

Lietuvos Valstybė - Lietuvos Teisme


Teisman ją padavė Lietuvos Respublikos Generalinis Prokuroras,
,
o iš tiesų buvusieji ir esami teisėjai:

Tai DELFI patvirtino šaltiniai Vyriausybėje, kuri ir yra patraukta atsakovu E. Pašilio iškeltoje byloje. Kartu su generaliniu prokuroru į teismą kreipėsi dar trylika asmenų – visi jie, kaip ir E. Pašilis, anksčiau dirbo, o kai kurie ir iki šiol dirba Ukmergės teisme. Atsakovais šioje byloje taip pat yra patraukta Nacionalinė teismų administracija ir Vilniaus regiono apylinkės teismas. E. Pašilis yra buvęs Ukmergės teismo teisėjas ir pirmininkas.

Teisėjų ir teismo darbuotojų ieškinys, kuriuo prašoma priteisti kelis šimtus tūkstančių eurų, perduotas Vilniaus miesto apylinkės teismui, o bylą parengiamajame posėdyje planuojama pradėti nagrinėti kitų metų sausio 21-ąją, sakė teismo atstovė Rimantė Kraulišė.

Ieškovams atstovaujantis advokatas Justas Vilys DELFI sakė, kad teisme pareikštu ieškiniu iš valstybės prašoma priteisti ne tik neturtinės žalos atlyginimą, bet ir priedus prie darbo užmokesčio už darbą, dirbtą esant nukrypimų nuo normalių darbo sąlygų. Pagal įstatymus, teisėjams toks priedas turėtų sudaryti 60 proc. gaunamo atlyginimo.

PRISIGYVENOM!

VIENA LIETUVOS VALDŽIA DUODA TEISMAN KITĄ.

JEI TEISMAS PRITEIS TUOS PINIGUS - AR TIK NE MES MOKĖSIM?

P.S. Sutinku, kad teismo patalpos negali būt užterštos.

AR NE TEISĖTVARKOS ŠIS RŪPESTIS?

Komentarų nėra: