2020-03-30

KoronaTaupumas


Pirmadienį pirmasis apie sprendimą stabdyti lietuvių skraidinimą į šalį pranešė premjero Sauliaus Skvernelio patarėjas Giedrius Surplys. Vėliau šią žinią patvirtino ir premjeras, po įvykusio antrojo COVID-19 valdymo komiteto posėdžio. Sprendimo detalės bus pristatytos trečiadienį po Vyriausybės posėdžio, kuriame jis bus galutinai priimtas.

Apie užsienyje vis dar esančių lietuvių situaciją ir jau sugrąžintus tautiečius žiniomis pasidalijo Susisiekimo ministras.
Nuo karantino įvedimo šalyje, kovo 16-osios, Lietuva organizavo užsienyje įstrigusių lietuvių parskraidinimą į šalį. Specialiais skrydžiais į Lietuvą jau sugrįžo apie 2,8 tūkst. užsienyje dėl koronaviruso pandemijos įstrigusių piliečių – beveik pusė visų užsiregistravusiųjų.

Taigi - bene 3 tūkstančių užsiregistravusių lieka neparskraidinti?

146 000 : 3 000 = (apytiksliai) 50 eurų - per brangu?

Pamenat?
COVID-19 Valdytojai mūsų visų sąskaita 5 MILIJARDUS eurų pasiskolino (beveik po 2000 eurų KIEKVIENAM iš mūsų tos skolos tenka), tai dabar taupo...





6 komentarai:

Dario Budrio rašė...

Žmogiškumu Eiti(LiEtiVAi) jau neduos išeiti,pačių pasirinkta dalia. Inkvizicija vienu duriu ir robotai vėl galės saugiai giedoti himnus

Dario Budrio rašė...

https://youtu.be/vmSHl8jQCYM

Dario Budrio rašė...

https://youtu.be/6udqIyN9Fh0

Sajudis $$ leis rankų objektam nebeplauti ir atlikti skrandžio proceduras be jokios agresijos jam

Dario Budrio rašė...

Pilietikus tručys kol Politika bus kolonija

https://youtu.be/EJHiIEDgfh8

Dario Budrio rašė...

RONA per RŪna OmŽEnA PErKŪNA 2min

https://youtu.be/lM2tiUHikUE

Audrius rašė...

https://youtu.be/rJBpDYk4ggA