2013-01-25

Autoritetas

Davose gėdingais apdovanojimais pagerbtiGoldman Sachs“ ir „Shell“.

Gėda pelėda - pagarba!

„Goldman Sachs“ vadovas Lloydas Blankfeinas, duodamas interviu BBC Davose, pareiškė, kad, jo nuomone, juodžiausias finansinės krizės laikotarpis jau praeityje.

„Goldman Sachs“ sausį pranešė 2012 m. uždirbęs 7,5 mlrd. dolerių grynojo pelno. Analitikų nuomone, banko metiniai rezultatai rodo, kad bankas pamažu atsigauna po finansinės krizės.

?

autoritetas
autoritetas visuotinai pripažinta reikšmė, įtaka; ją turintis asmuo ar įstaiga: Šiuo klausimu jis didelis a.

Aвторитет.

Authority
.

However, according to French linguist Emile Benveniste, auctor (which also gives us English "author") is derived from Latin augeō ("to augment").

2 komentarai:

audrius rašė...

Kas visko autorius? Automatizatorius? Vshisko samohodom':)
Žiurim kaip veiks šiandien paleista automatinė viešopatų programa viešaipačio išrinktajai:

Tema: Skubus laiškas prezidentei. Asmeniškai Jai! Dėl Jos ir Tautos saugumo! Kam: Esme supras, tik tikras Tautos Vadovas, tad būtinai perduokit šia žinią! Išrinktoji Visos Lietuvių Tautos Vadove, kirpkit kur ūkiui naudingiau, ūkininkaukit pagal naudą Lietuvos žemelei, juk jums prezidente visos gallios suteiktos daugumos, juk tik jūs galit išgint daugumą, kuri tamsumus prašalintų ir tautos labo alintojus atmonytų nuo dergimo ten kur valgo. Bijoti nėra ko, laiko laikytis insikibus į savo vergo skurą ir neliko, tad metas mesti tą laikymasi! Laikykim rankas rankoj šalia esančio ir metas, prezidente būti ja, būt vadove su kuria visa tauta, su kuria tautos šalia, kad sukurti, kurti visų bendrą labą. Ner ko bijot, ko dauguma bijo ir eit tiesiu tiesos keliu, o bijantys bėgs iš paskos kartu su gąsdintojais! Prezidente, juk geriau amžinybė, kad ir be galvos, bet ne užmarštis su prakeiksmais amžinybės! METAS!
po skribu
Žinia, kad laiškas sėkmingai apėjo kanceliarijos cenzūrą ir ikrito į mūsų išrinktosios dežutę:)

audrius rašė...

Ant popierinio dolerio ispausta reserver note, toj banko notoj seniau notijo, kad ši gromatėle dengta sidabriniu daleriu ir sertifikuota, o dabar liko tik banko(rezervuaro) nota su skaičiumi dolerių(sidabro dolia virto kažkotai dalia,dalimi)

Kieno rezervuaras ir turtas jame, to ir nota turėtojui skolos lapelio. Koks durnius laikys didžiausius rezervuarus kupinus sidabro, jo praktiškai nenaudodamas, jei užtenka mentalinio bunkerio, kuriame kaupiamos sielos, sylos, galios, jėgos gautos už skolos lapelį, kurį mainai į realias kitų sielų skoleles, bandant atgauti rezervuotas sylas ar net gautį naudos ir taip visi mainytojai palaiko tą mentalini rezervą, burbulą,bonką, tanką, bankę,, , tapdami realiais vergais tų kam priklauso tas rezervuaras, tų kurie jį sukūrė, tų kuriems visi skolingi. Ta sistema dirba automatiniu režimu, varoma kiekvieno turinčio toki ar kitokį lapelį, kortele ir tt.

-Neskolingas? - Neskolingas! Šapkom užmėtom ir wszystko w początku:)

http://russian7.ru/2013/01/7-russkix-zhestov/