2013-07-09

Vilniaus šizofrenija



Nepriklausomybę atkūrusioje Lietuvoje pagarbos už ypatingus nuopelnus Lietuvos Respublikai ir Vilniaus miestui išraiška pirmoji susirūpino Vilniaus miesto taryba!

Vilnius turėtų ne tik didžiuotis taupymu, bet ir rūpintis ekonomikos augimu, atidžiau žiūrėti į žmogaus – taip pat ir homoseksualų – teises.

Patinka?

Vilnius didžiuojasi taupymu.

Ach, ne tai, o šitai.

Kuo gi didžiuotis vilniečiams?

Dviejų nuomotų lėktuvų avialinijom iš Dariaus ir Girėno paimtu vardu?

Tramvajum ar metro, ar gal tiesiog milijardu?

Vilnius su milijardu skolos - nemokus, o Lietuva - moki?

2 komentarai:

audrius rašė...

Ar tokių autorių ir dar vaikams kraujas neprasilieja kurie išsityčioja iš tautinės vėliavos, kurioje tik tredčdalis liko tikrosios Lietuvos žemaičių lietuvos praliejusių ginant savo žžemės sodus, miškus, savo pasaulę nuo pančių, vergovės, grobuonių ar dar bala žino ko... tik 1/3 liko Lietuvos krasnos vėliavos karo sūnos sunkos raudos numi motos kritusių sūnų nuo vieno galo iki kito krašto... Už vieną dalį 1/3 rytams iš vakarų siustų vadų gavom tris milijonus savo gi uždirbtų aukso rublių, kuriuos už fantus frankams į bankes atidavėm, o kitą trečdalį patys frankai savo frankenšteinui kryžiaus žygiams sukurto patys prisiuvo, užėmę prūsų žemes su visais galais...
Nejau belikom tokie mažiukai nabagai be dvasios, sielos, kūno, kad neatmonytume tokių autorių suprasdami esmę ir tuo dalindamiesi, juk jų keistas dievas monyja, gundo ir kaip tėvas bando banditiniais metodais. Ar brolžudiškuose karuose pralietas kraujas aptemdė nepagydomai sąmonę ir fantai teisūs?



http://pl.delfi.lt/aktualia/swiat/znaczenie-czerwonego-koloru-na-fladze-litwy-rozgniewalo-rosyjskiego-deputowanego.d?id=61814229#ixzz2YYlo9WLx

audrius rašė...

http://1914-1918.invisionzone.com/forums/index.php?showtopic=152560