2014-06-26

Lietuva auga

Ryto paštas:

Pranas Valickas

12:12 (prieš 46 minutes)


skirta
Vakar vykusiame VRK posėdyje buvo perskaityta trumpa ataskaita, kurioje teigiama, kad VRK patikslino "rinkėjų  sąrašą". Lyginant naująjį rinkėjų sąrašą su tuo, kuris buvo naudojamas per prezidento rinkimus, naujajame rinkėjų sąraše yra 100 000 rinkėjų daugiau negu senajame.

Turint omeny kad rinkimuose dalyvauja apie 1,2 milijono žmonių, tai toks sąrašo papildymas sudaro arti 10-ies procentų. Čia jau ir aklas gali matyti, kad VRK pasiruošė, kad referendumas neįvyktų, t.y. kad referendume balsavusių būtų mažiau kaip 50 procentų nuo sąrašinių rinkėjų.

Aš paklausiau iš kur VRK tą šimtą tūkstančių ištraukė. Vaigauskas atsakė, kad įrašė visus sulaukusius 18 metų. Vadinasi  per mėnesį praėjusį nuo prezidento rinkimų Lietuvoje šimtui tūkstančių jaunuolių sukako 18 metų. Štai taip! kalbos kad lietuvių tauta išmiršta yra netiesa - VRK nustatė, kad per mėnesį pilnametystės sulaukia 100000 lietuvių. Padaugink iš 12-os mėnesių - gausi 1,2 milijono žmonių pilnametystės sulaukusių per vienerius metus. Va taip - lietuvių tauta labai sparčiai auga ir jaunimo yra labai daug. Nė vienoje Europos valstybėje gyventojų taip sparčiai  negausėja kaip Lietuvoje.


Na...

Smarkiai sumažėjo rinkėjų skaičius 

 

2012-10-08 / 14:25 — Kristina Jackūnaitė, LRT Televizijos naujienų tarnyba
BFL nuotr.
Sekmadienį vyksiančiuose Seimo rinkimuose ir referendume dėl naujos atominės statybų galės dalyvauti du su puse milijonų rinkėjų. Vyriausiosios rinkimų komisijos pirmininkas ragina visus norinčius balsuoti jau šiandien pasirūpinti būtinais dokumentais.
Naują valdžią rinkti ir pasisakyti, ar nori, kad Lietuvoje būtų statoma nauja atominė elektrinė, sekmadienį galės du su puse milijono rinkėjų – 100 tūkstančių mažiau nei prieš ketverius metus vykusiuose Seimo rinkimuose.

Ar tik ne perversmą litūviams werganizuoja?


1 komentaras:

audrius rašė...

Ūkis auga, natura lūs prieaugiai lietuvių komunos fermoje 1996 metais, na gerai imkim 1995-1997 + emigrantai ir dviguba piliečia gaviai, kurie megsta pirkti žemes svetur-visur, bo tik pinigu turi, na ir pasų visokių spalvų.

http://db1.stat.gov.lt/statbank/SelectTable/Omrade0.asp?SubjectCode=S3&ShowNews=OFF&PLanguage=0

Ką jie tam de partamente daro!? Noriu trijų milijonų, kas pora metų? Gal jau mes per tuos liuosybės metus lenkus pralenkėm? Kur dingusios sielos!?:)