2017-01-03

„Green Hall“ tai Vilniuje...

Pirmajame „Green Hall“ pastate yra įsikūręs Jungtinės Karalystės bankas „Barclays“.

Virš „Green Hall 2“ iškeltas pabaigtuvių vainikas.

„Green Hall 3“...

Šalia Vilniaus:
Dar praėjusią savaitę Vilniaus regiono aplinkos apsaugos departamento direktorius Marius Švaikauskas GRYNAS.lt teigė, kad plika akimi matomos žalos Neriai nebuvo padaryta.

Šiuo metu grėsmę, kilusią žuvims Neryje, anot M. Švaikausko, įvertinti sunku. „Kol kas pagal mūsų mėginius, paimtus iškart po avarijos, matoma, jog jokios ekstremalios situacijos upėje nėra. Kol kas negaliu pasakyti, ar tai masinis žuvų kritimas“, – teigia pašnekovas.

Tuo metu Aplinkos ministerijos viceministras Mindaugas Gudas mano, kad dėl kritusių lašišų nereikėtų skubėti kaltinti neseniai įvykusios nuotekų avarijos, o atkreipti dėmesį ir į kitas galimas priežastis. „Turėkime omenyje, kad neseniai baigėsi lašišų nerštas, po kurio žuvys būna išvargusios ir dalis jų dėl to nugaišta natūraliai – neatmeskime ir šios galimybės. Jei upės užterštumas būtų išties didelis, būtų matoma ir daugiau pasekmių, pavyzdžiui, gaištų ir kitos žuvys“, – tikina viceministras.

Vis dėlto apie žalą aplinkai iš karto po nelaimės įspėjo GRYNAS.lt redaktorius Tomas Janonis. Jo komentarą galite rasti ČIA.


Komentarų nėra: