2017-01-06

Kaip susikalbėti

Kaip susikalbėti?

Kaip kaip - communicate.

Publikuota: 2016-07-26

Renata Saulytė palieka „Maximą“.


Šiuo metu „Maxima LT ieško naujo komunikacijos vadovo.

„Per 25-erius savo veiklos metus „Maxima LT“ tapo neabejotinu lietuvių verslumo ir jų darbštumo pavyzdžiu, todėl džiaugiuosi, turėjusi galimybę dirbti su savo srities profesionalais bei prisidėti prie įmonės – ją kūrusių, ja tikėjusių kolegų – sėkmės“, – cituojama p. Saulytė.


„Gaila, kad mūsų kolektyvą palieka ilgametę patirtį sukaupusi vadovė, kuri reikšmingai prisidėjo prie bendrovės komunikacijos ir įvaizdžio formavimo. Tačiau suprantame, jog darbo rinka, kaip ir verslo aplinka, nuolat kinta, todėl neišvengiamai keičiasi ir įmonės darbuotojai“, – sako „Maxima LT“ generalinis direktorius Žydrūnas Valkeris.


2017 m. sausio 4 d.

STT atstovė spaudai Renata Saulytė Eltai teigė, kad tarnyba Finansų ministerijai perdavė surinktus duomenis apie drausminį D. Bradausko nusižengimą – kol kas VMI vadovas nėra niekuo įtariamas ir dėl jo veiklos STT nėra pradėjusi ikiteisminio tyrimo. 

 „Apie nustatytus galimai korupcinio pobūdžio drausminius nusižengimus paprastai informuojamas tiesioginis vadovas, kuris, savo ruožtu, atlieka tarnybinį patikrinimą“, – Eltai telefonu teigė STT atstovė R. Saulytė.
Dainius Bradauskas: nesuvokiu, kas čia vyksta.

Bronius Bradauskas: tai dėl "VP Market" konflikto "... mafija visada stipresnė ... matau ir žinau, kas dedasi". 
:))

Mafija.

Ech, senovė:)))

Bandito...

Kaip, beje, su šitais susikalbėti?

Ar šitaip?


Komentarų nėra: