2017-01-02

Lašininis veja Kanapinį

Šventę pradėjo polkutės, kurią nepabijojo sušokti ir kolegijos administracijos atstovai. Tik muzikai nutilus į sceną įžengė lašininis – kanapinio piršlys ir iškart puolė merginas liaupsinti ir tuo pačiu pasidomėjo jų nuomone apie kanapinį. Na merginos, tiesiog nebežinojo, ką daryti po tokio prisistatymo, tad scenoje iškart atbėgo sąlygos „ką daryt“ žinovas Radži, ir užtraukė dainą. Radžiui bedainuojant, merginos suvokė, jog pats laikas pradėti vilioti būsimąjį jaunikį savo šokio judesiais ir švelniais prisilietimais. Lašininis pabijojęs, kad vaikinas negriebtų visų keturių iškart, nutraukė viliones ir liepė kiekvienai merginai prisistatyti. Ilgai galvojo kanapinis, kurią panelę imti į savo žmonas, kol galų gale apsisprendė, jog jo sužadėtine taps mergina vardu Saulelė, savo laibu balseliu jam sudainavusi dainą.
O kokios vestuvės be dovanų? Išgirdę, kad kanapinis jau žmoną išsirinko, suskubo pasirodyti žydai, kurie įteikė pinigų jaunai šeimai. Iškart po to, iš artimiausios poliklinikos atvyko seselės su gausybe mikstūrų ir vaistukų „sveikai“ santuokai, ir galų gale "atsidangino" visas taboras čigonų, kurie sušokę savo liaudies šokį įteikė jaunavedžiams kortas – kad likimas būtų palankus. Sužadėtiniai padėkojo visiems šventės organizatoriams ir tik ištaręs paskutinį žodį stvėrė Savo Saulelę ir pasileido į lauką.
Na, o lauke vestuvių svečių laukė įvairios linksmybės: blynų valgymo varžybos, gaidžių peštynės, šokiai ir dailiausios Užgavėnių kaukės rinkimai, kuriuos vainikavo Morės deginimas ir skanduotė „Žiema, žiema – bėk iš kiemo“.

Palaukit - kada gi tos Užgavėnės!

Nuo sausio įsigaliojus Administracinių nusižengimų kodeksui (ANK), žmonėms, pas kuriuos bus rastas kad ir labai nedidelis kiekis kanapių ar kitų narkotikų, grės tik baudžiamoji atsakomybė – bausti pagal ANK nebebus galima. Nors Vakarai į lengvuosius narkotikus žiūri vis liberaliau, Lietuvoje kartu su baudžiamąja atsakomybe numatytų baudų dydis nuo šimtų eurų greičiausiai šoks iki tūkstančių eurų.

Paskaitykit kandidato į Seimą nuotykius Sostinėje prieš pat rinkimus:

Kai balotiravaus Seiman, persiėjau per naktinį Vilnių - naktinį gyvenimą pasižiūrėt norėjau.

Vienam klube augalotas apsauginis (visai nebūtinai G4S apsauginis- rasit juos čia ir čia), aptapšnojo kišenes, paklausė:

- Ginklai, narkotikai?

- Neturiu, - atsakiau, nors knietėjo paklaust "o ką turit?", ir pridūriau - nebent jūs man dabar įdėjot į kišenę.

- Šį kartą neįdėjau, - ramių ramiausiai atsakė.

Fine?


Can Fine Be Fine?

Vakarai.
Toks valdymo būdas:)











Komentarų nėra: