2017-05-08

Today Is Victory in Europe Day

Victory in Europe Day.

Tik mūsų Lietuvoj - kaip tu ją švęsi...
Stebina, kad apipavidalintojai iškart įvardija ir nužudytuosius (abu pedagogai, jis - buvęs bendradarbis šiame
institute), ir įtariamąjį - nužudytųjų sūnų, kuris, kaimynų nepastebėtas, pasirodo, sirgo psichine liga* ir tuo pat metu rūpinosi savo tėvais.
2017-05-08 15:13

78.56.74.81 LTU

89 PRAEIVĖ

be teismo nuteistas sūnus, nes vapejo pusnuogis ir yra nesveikas???
1

2017-05-08 14:58

78.62.100.243 LTU

84 TAI JAU TIKRAI!

Ir gyveno savarankiskai be prieziuros,ir niekas nepastebejo niekada jokiu psichikos nukrypimu,ir vairuotojo teises turejo,ir girtas vazinejo- tikrai rimtas ligonis,kaip ir visi "nepakaltinami" zmogzudziai! Uzuojauta mano Lietuvai!
Dar įdomiau:

Baltstogės universiteto filialo prodekanas Jaroslavas Wolkonowski tv3.lt pasakojo, kad apie sūnaus sveikatos problemas profesorius nėra užsiminęs: „Jis buvo informatikos profesorius. Bet pas mus jau nebedirba 5-7 metus. Dėl garbingo amžiaus išėjo į pensiją. Buvo geras informatikas. Teko keletą kartų su juo keliauti, bet nieko nepasakojo apie sūnaus problemas. Suprantama, kad bendravome jau gana seniai, tad daug kas galėjo pasikeisti.“

Kitas buvęs E. Špilevskio kolega pasakojo artimiau bendravęs prieš 10-metį. „Artimiau su Edvardu bendravome prieš 10 metų. Nieko blogo apie sūnų tada jis nepasakojo. Jo sūnus buvo labai normalus, kiek aš žinau. Jis studijavo informatiką, sėkmingai baigė studijas Varšuvoje. Apie jokias sveikatos problemas tikrai neteko girdėti. Tėvas didžiavosi sūnumi, kad jis gerai studijuoja“, - pasakojo tv3.lt pašnekovas.

....

Netrukus tv3.lt patikslinta, kad Varšuvoje studijavo kitas Edvardo sūnus. T.y. ne įtariamasis kraupiu nusikaltimu. Apie šį asmenį pareigūnai informacijos neteikia.

Spectarnybos darbas, sakytų buvęs Sąjūdžio iždininkas.

Komentarų nėra: