2018-09-01

TV ALS WAFFE

Oi oi!
Ketvirtadienio vakarą sostinės Kalnų parką drebino „TV3 25 gimtadienis. M.A.M.A. vasaros festivalis“, kuriame TV3 televizija su visais savo žiūrovais šventė ir kvietė ne tik prisiminti geriausius televizijos metus, bet ir sužinoti, kas naujo laukia rudenį.

Į gimtadienio šventę susirinko žymiausios ekrano žvaigždės – laidų vedėjai, aktoriai, televizijos pasveikinti atvyko politikai, verslininkai ir, žinoma, Kalnų parką užtvindęs geros muzikos ir (kokios???) televizijos gerbėjų būrys.

Čia pasirodė televizijos laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis, generalinė TV3 direktorė Laura Blazevičiūtė, socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino, politikas Saulius Skvernelis, Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius, dainininkas Andrius Mamontovas, televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Taip pat į šventę atvyko ir verslininkas Antanas Guoga. Jį atlydėjo žmona Aistė Šlapokaitė.

Taip pat skaitykite:
Vilniaus Tuskulėnų gatvėje gyvenanti Agnė su šeima visai nesidžiaugė vakar prabangiai ir garsiai atidarytu televizijos TV3 naujuoju sezonu. Moteris skundėsi, kad Žirmūnų ir Antakalnio gyventojai negalėjo miegoti – garsi muzika miegoti trukdė iki maždaug 1 valandos nakties.

Ji teigė, kad skambino į policiją, tačiau pareigūnai nukreipė juos į Vilniaus miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyrių. Tačiau niekas ragelio nekėlė. „Darbo laikas pasibaigęs, niekas telefono nekelia. Paskambinome dar ir penktadienio rytą, jie liepė rašyti pretenzijas ir gal garso lygis bus išmatuotas, galbūt bus skiriama bauda televizijai“, – pasakojo Agnė.
Ir ką?

Ir nieko:)



TV ALS WAFFE

Nesudraskė mano šunes stirnos!
Kaip manot - ar atsiprašė manęs šitoji TV3 ALS WAFFE?






Komentarų nėra: