2018-10-29

Ekonomistas Arvydas Juozaitis

Arvydas Juozaitis yra ekonomistas, išvirtęs filosofu - religinių tekstų aiškintojo palikimo studijuotoju.
Diplomuotas ekonomistas Arvydas Juozaitis apie ekonomiką nebešneka* šneka it popiežius:

Kalėdos?

Jos kalba apie švelnumą ir viltį.
Kai Dievas mus sutinka, jis mums pasako du dalykus.

Pirmas dalykas, kurį jis mums pasako, yra šis: turėkite vilties.

Popiežius Juozaitis...
* Teks vietoj diplomuoto ekonomisto Arvydo Juozaičio, išvirtusio filosofu - religinių  tekstų aiškintojo palikimo studijuotoju, pačiam paaiškinti religinį/ekonominį tekstą - Torą:

Tu skolinsi daugeliui tautų, bet pats nesiskolinsi. VIEŠPATS tave padarys galva, o ne uodega, tu būsi visuomet viršuje ir niekad apačioje, jei tik klausysi ir ištikimai laikysies VIEŠPATIES, savo Dievo, įsakymų, kuriuos tau šiandien duodu. Nenukrypk nei į dešinę, nei į kairę nė nuo vieno įsakymų ...
(28:12-14) 

Neimsi palūkanų už paskolas savo tautiečiui, palūkanų už pinigus, palūkanų už maistą ar už bet ką kita, kas yra paskolinta. Gali reikalauti palūkanų už paskolas iš svetimtaučio, bet už paskolas savo tautiečiui neturi reikalauti palūkanų, idant VIEŠPATS, tavo Dievas, laimintų visus tavo siekius krašte, kurio paveldėti įeini.
(23:20) 

Kai VIEŠPATS bus tave palaiminęs, kaip jis pažadėjo, tu skolinsi daugeliui tautų, bet nesiskolinsi pats, tu valdysi daug tautų, bet jos tavęs nevaldys.
(15:6) 

Tik žiūrėk, kad sau karaliumi pasidarytum vieną iš savo giminaičių; kokio nors svetimtaučio – žmogaus, kuris nėra tavo giminaitis, karaliumi negali pasidaryti.
(17:15) 

4 komentarai:

Audrius rašė...

https://en.wikipedia.org/wiki/Anarchist_symbolism

https://www.google.lt/search?client=ms-android-bullitt&ei=TszXW5jNGMOfsgG92ZuIBQ&ins=false&q=black+and+red+flag&oq=black+and+red+fl&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.1.35i39j0l2j0i22i30l2.4544.5890..8010...0.0..0.162.436.0j3......0....1.........0i71j0i20i263j0i203.mJCMMNiX2Xo

Kam, Juozaiti, atidavei Lietuvą bolševikui Brazauskui ir juodiesiems maitvanagiams kryžiuociams landynių žemėse iš va karų? Dabar manai, kad jie atsidėkos, davę leidimą ir viltį?

Audrius rašė...

Pirmuose laisvuose rinkimuose (1989) į TSRS Liaudies Deputatų suvažiavimą Sąjūdžio iškeltas prieš LKP CK I sekretorių A. Brazauską. Politinės kovos su Maskva sumetimų vardan, likus kelioms savaitėms iki rinkimų savo kandidatūrą nuėmė. 1990 m. vienas iš Lietuvos liberalų sąjungos steigėjų

Audrius rašė...

Lkž:

viltė́ti, -ė́ja, -ė́jo intr. KŽ tikėtis: Nėr man čia ko viltėti, kol jungą šį nešu rš. Lietuva, viltėk tvirtai, jog užgims tau milžinai rš.

MiliŽinai po velėna guli ar junge vėli, o balsuoti, juk reikia... Gal nors uz Puteikius 😁😉

Audrius rašė...




A
S

6 А Йеhошуа, сын Нуна, и Калэйв, сын Йефунэ, из обозревавших землю, разорвали одежды свои

7 И сказали всей общине сынов Исраэйла: “Земля, которую мы проходили для обозрения, земля эта очень, очень хороша.

8 Если благоволит к нам Йеhова, то введет нас в землю эту и передаст ее нам, землю, которая течет молоком и медом.

9 Только против Йеhовы не восставайте и не бойтесь народа земли той; ибо он достанется нам на съедение, ушла от них сень их; с нами же, Йеhова – не бойтесь их”.

Skaičių knyga

https://nev-tanah.info/tora/bemidbar/bm-14/

Žemės tekančios medumi ir pienu....Kur gi jos?