2020-09-29

Ne Bonapartas Jis Visai

Ne Bonapartas jis visai,

Ir netgi ne De Golis,

Išseko Frankiška narsa,

Makronas štai - gražuolis.


Prancūzų vadas po padu,

Išdykėlės babytės,

Atvyko mokyti visų,

Kaip šalyse tvarkytis. 


Su Baltarusiška merga,

Truputį paplepėjo, 

O mūsų aukštas ir gražus,

Su antsnukiu sėdėjo. 


Nauja tvarka dabar visur,

Palūkininkų amžius.

Todėl vadais mums  paskirti.

Minkšti, paklusnūs, gražūs. 


Vl.Troščenka

2020.09.29


Vladimiras Troščenka. Vergų Tauta?


2010.11.18* 09:40 / Šaltinis: "Balsas.lt"
 

Biblija mus moko, kad skolininkas tampa skolintojo vergu. Tai aksioma. Visa žmonijos vystymosi istorija mus moko, kad vergystė tai neišvengiama skolinimosi pasekmė. Nesiskolink nes tapsi vergu, tai Dievo perspėjimas, kuris yra toks pat tikras kaip ir tai, kad jeigu šoksi nuo uolos - užsimuši. 


Labai keista padėtis dabartinėje mūsų visuomenėję. Net jeigu žmogus seka Dievo perspėjimu ir nesiskolina, jis vie viena tampa skolininku. Dėka mūsų valstybę administruojančios kolūkiečių nomenklatūros, mes visi sparčiai tampame skolininkais. Kiekvienas iš mūsų, net ką tik gimęs vaikas jau yra skolingas apie dešimt tūkstančių litų. Kadangi mano šeimoje trys vaikai, tai mano šeima jau skolinga užsieniečiams per penkiasdešimt tūkstančių litų. Neapsigaukite skola ne rona, ne užgis. Žmonės kurie administruoja Lietuvą sąmoningai arba ne, bet labai sparčiai daro mus visus užsieniečių vergais. 


Nemanykite, kad tai jūsų neliečia tiesiogiai. Privalomas sveikatos draudimo mokestis, abonentiniai mokesčiai elektrai, prievartinis centralizuoto vandens pajungimas privatiems namams, nepakeliami komunaliniai mokesčiai, prievartinis darbas bedarbiams, protu nesuvokiamas pridėtinės vertės mokesčio dydis maistui, vis kylantys akcizai, tai tik pirmosios kregždės to, kas mus laukia ateityje. Nomenklaturščikų bravūriškai (per žioplumą, kvailumą ar sąmoningai to aš nežinau) auginamą skolą, mes su jumis ir mūsų vaikai turėsime atidirbti arba emigruoti (daugelis jau dabar pasirinko būtent šį kelią). Bet abu šie keliai yra vergystės keliai.

Finansinė okupacija yra daug baisesnė, nei karinė. Finansinės okupacijos sąlygomis degraduojanti, vergais paversta tauta, nebežino prieš ką nukreipti savo pykti. Visi tie farsai pavadinimu „rinkimai“ nieko nepakeičia. Vienus valstybės skolų administratorius pakeičia kiti. Afrika, pietų amerika tai labai pamokantis finansinės okupacijos pavizdys. Kolonijinį valdymą pakeitė finansinis valdymas. Visos tos paramos „vargstasntiesiems“ tai tėra kyšiai vergų tautų „elitui“ tam, kad jie net nebandytų išlaisvinti savo tautų iš finansinės vergystės.

2010.11.18 balsas.lt dar nebuvo tv3.lt...


Komentarų nėra: