2020-10-15

Trakiškiai?

 



Trakiškis.
Važiuodami su Aušrine į Seimą paleidžiame vieną iš mėgiamų jos dainų – Vaido Baumilos ir Justės Starinskaitės kūrinį „Milijonai“.

Man patinka ši daina. Ir Vaidui sakiau, kad man gal net iš jo dainų ši labiausiai patinka. Tokia vasariška, pozityvi, – dalijasi įspūdžiais politikė.



Pažiūrėkit/paklausykit, paieškokit  vasariškumo, į veidus įsižiūrėkit; o nuo 2-os minutės pamatysit ypač daug to, ką politikė A. Armonaitė vadina pozityvumu.




Ar tiesiu taikymu - čia?


:)))


8 komentarai:

Dario Budrio rašė...

https://youtu.be/EXwqgWhGres

Audrius rašė...

Hopniku - proletarų neįgaliukų partija duodanti visiems sveikiems į snukį, nors yra tik spalvotas vėmalas po naujo dievo apipjaustymo vakarėlio, kuriuos paryčiais sules kalakutai su povais;)

Audrius rašė...

https://youtu.be/xhg_56r1ziQ

Audrius rašė...

Štai rusiškas vertimas Armontės klipo arba copyja nuo inglish-rashian in lithujanijan hopnik boom:

https://youtu.be/qP79zHALbH4

Audrius rašė...

Gopnikų, gatvinių, iskrypelių ir tt partija, o išrinktieji tarp išrinktųjų, tarp tautų, gopniku ir kitos še išvarytos iš sodžių bohemijon.
Ar kaip sakant yra išrinktųjų netikėlių vaikų partija kryžiaus žygin na osten. Menat vaikų kryžiaus žygius, trockiukų golodomorus ir ttt? O dabar newbest sorošiukine hopota žygiuoja apsirūkę ir anusus prasidrožę, tad traukis iš kelio lietuvi, žmogau, nuo tos naujos šudų ir vėmalų bangos!

Audrius rašė...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Chav#Roles

Audrius rašė...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Social_class_in_the_United_Kingdom

Audrius rašė...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yankee#In_other_countries