2020-12-02

Mes - NuMirūnai? Protistai?

 

Kaukių gyvūnams uždėti negalima – jos gali sukelti stiprų stresą ir kvėpavimo sunkumų. Veterinarai perspėja, jog mopsai, buldogai ir kitų dažniau kvėpavimo problemų turinčių veislių šunys dėvėdami kaukę gali patirti šilumos smūgį ar netgi nualpti.

Kaip manoma, pasaulyje yra apie 8,74 milijono gyvų organizmų rūšių, bet į šį skaičių neįskaičiuojant bakterijų ir kitų mikroorganizmų. Gyvūnų skaičius yra didžiausias, jų yra apie 7,77 milijono rūšių, bet iš jų tik mažas kiekis, tai yra apie 12 procentų aprašyti[1][2].

Tarptautinės raudonosios knygos 2014 m. skelbtais duomenimis, pasaulyje yra žinomos ir aprašytos 1 371 428 gyvūnų rūšys[3]. Žemiau jų atitinkamas skaičius pateiktas gyvūnų grupėmis:


Betgi....


Betgi, regis, ir mes ... Mammalia?
 

Kaukių gyvūnams uždėti negalima – jos gali sukelti stiprų stresą ir kvėpavimo sunkumų.

Na va:


Šitaip metų pradžioj mūsų PsichiAtras buvo prišnekėjęs, kai, pirmasis Europoje paskelbęs EksTremalią situaciją dar 2020 metų vasario 26-ą, dar neturėdamas Lietuvoj nė vieno „teigiamo" COVID-19 tyrimo atsakymo (2020 02 28)


paskubėjo paskelbt būtinybę skolintis 1, ne - 2. ne - ką ten du - ...  - 5 milijardus eurų ir galimybę neviešai juos „įsisavinti" (įsigyti įvairias priemones be viešųjų pirkimų), tų kaukių visiems (net ir tų „antsnukių) norintiems) dar neturėjo.  

O dabar - turi.

O dabar - jas mums dėvėti - PRIVALOMA!


 - tų kaukių pagalba MUS VERČIA NUMIRŪNAIS/NUMIRĖLIAIS?

Seniau gyvūnų karalystei būdavo priskiriami ir vienaląsčiai organizmai, tačiau modernioje sistematikoje vienaląsčiai organizmai sudaro atskirą karalystę protistai.

Na va:



Komentarų nėra: