2020-12-01

Daug Pinigų „Iš Oro"

 


Už aplinką, vandenynus ir žuvininkystę atsakingas jauniausias Euro(Kongo)komisaras Virginijus Sinkevičius 
(prieš 11 metų baigęs gimnaziją) sako, kad vadinamuoju Europos Sąjungos 750 mlrd. eurų gaivinimo fondu norinčiai pasinaudoti Lietuvai reikia išsikelti konkrečius tikslus ir savo projektus rengti pagal juos.

Kitais metais Komisija yra numačiusi 86 iniciatyvas***. 

Trys esminiai punktai –  ES šalims padėti atsitiesti po pandemijos. 

1. Turi būti savalaikis biudžeto panaudojimas, nukreipimas šalims-narėms. 

2. Antra, spartesnė žalioji ir skaitmeninė pertvarka, kuriant Sąjungos ekonomikos ir visuomenės atsparumą galimoms krizėms ateityje. 

3. Trečia, pereiti nuo jau patvirtintų strategijų prie jų įgyvendinimo. 

Omenyje turiu žiedinės ekonomikos veiksmų planą.

.................................................................................................

Kas iš viso netrumpo Jaunojo Komisaro beveik monologo įsiminė labiausiai?

1. Iš kur daug pinigų - nutylėjoi (žinoma, kad „iš oro" - juk dėl „pandemijos" EuroKongo ūkis susitraukė net 14%)

2. Lietuvoje savivaldos nėra - yra tik Centro Direktyvų Klusnūs Vykdytojai, pačioje apačioje pravardžiuojami SaviValdyBėmis.

* Komisarų jau būta, Rusijoj, po 1917-jų:


** Ne ES, o Centro.


*** Gal prisimenat - rinkos ekonomika, rinkos ekonomika...



1 komentaras:

Dario Budrio rašė...

EURO pig velniai-


https://www.google.com/search?q=pig&oq=pig+&aqs=chrome..69i57j0l3.10274j0j7&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Žmogus – ne kiaulė, jame nėra kiaulės DNR. Net jeigu ir suvalgysite išbertas kiaulės organizmo vietas, užsikrėsti vistiek nepavyks. Po to, kai gyvulio audinys bus prarytas, jis visiškai ištirps ir pavirs žmogaus audiniu. Gripu negalima užsikrėsti, kaip neįmanoma užsikrėsti ir AIDS. Stovint greta sergančio AIDS ir įkvepiant ligonio į orą paleistas daleles – čiaudint ar kosint, užsikrėsti AIDS neįmanoma. Jeigu pabučiuosite AIDS auką ir prarysite jo seilių, Tai susirgti AIDS – nepavyks. Tačiau jei susileisite sau tokio ligonio kraujo – štai tada ir įmanomas susirgimo AIDS variantas. Tas pat ir su gripu. Po vakcinos injekcijos, kuri, tarp kitko, turi savyje kiaulės DNR, jūsų šansai užsikrėsti gripu išauga nuo 0 % iki 100%. Po vakcinavimo žmogus dalinai tampa kiaule, dalinai paukščiu (nes vakcinos auginamos kiaušinių embrionuose). Svetimo audinio medžiagos injekcija žmogui sukelia nenormalų jo organizmo aktyvumą. Visiems žinoma, kas atsitinka, kai suleidžiamas ne tos grupės donoro kraujas jo perpylimo metu. Būtina žinoti kraujo grupę. Maža to, kad kiaulės DNR niekaip neįsikomponuoja į jokią žmogaus kraujo grupę, tai priedo dar tokios injekcijos pasekmės bauginančios. Po vakcinavimo kūnas gauna signalą apie svetimo DNR įsiskverbimą, kas eilei žmonių jau gali iš karto sukelti anafilaksinį šoką ir netgi mirtį. Dauguma žmonių „atsiperka“ švelnesne pirmine reakcija – vėmimu, vidurių laisvėjimu, galvos skausmu ir kitais simptomais. Bet ateityje, gaminant virusus, valymosi sistema nedirbs normaliai, nes ląstelės yra valymosi sistemos dalis. Tiek kiaulių, tiek paukščių organizmų valymosi sistemos į toksinų susikaupimą reaguoja labai individualiai, būdingai tik tai gyvūnų rūšiai.

Šaltinis: https://paranormal.lt/news/savaiminis_organizmo_valymasis_nuo_gripo_bakteriju_ir_viruso/2016-11-30-2044



https://paranormal.lt/news/savaiminis_organizmo_valymasis_nuo_gripo_bakteriju_ir_viruso/2016-11-30-2044