2011-02-21

Rose is a rose

G20 šalys susitarė dėl ekonomikos rodiklių.

Ne dėl ekonomikos, o dėl ekonomikos disbalanso rodiklių tarėsi.

Paryžiuje vykusio susitikimo metu šalys nustatė pagrindinius rodiklius, į kuriuos bus atsižvelgiama vertinant, ar pasaulio ūkio augimas nesilpnėja ir neatsiranda ekonominės krizės grėsmė.

Taip išeitų, ligšiol buvo neaišku - pasaulio ūkio augimas silpnėja ar nesilpnėja, atsiranda ar neatsiranda ekonominės krizės grėsmė.

Apie tokį visam pasauliui svarbų susitarimą mūsų demokratinė spauda rašo keliais sakiniais ir taip, kad ką nors suprasti neįmanoma.

2. klausimas 13:36 02-21 IP: 87.192.196.5
Kur galima rasti sy dokumenta? Aciu.

Wall Street'e, demokratinės Amerikos, pasaulio ekonomikos variklio, pasaulinės finansų krizės sukėlėjo, maklerių buveinėje paieškokim.

Tie tai turi turėt dokumentą, kad žinotų kaip teisingai makliavoti.

×makliavóti, -ója, -ójo
(l. machlować) intr. [K]; R, MŽ, màkliavoti, ­oja, -ojo Skr neteisingai elgtis, sukti, apgaudinėti, meluoti: Su makliorystomis makliavója makliorius, t. y. tyko, kad apgautum pirkdamas, parduodamas J. Bet kad reikėjo užrašytūsius piningus mokėti, pradėjo raukyties, makliavoti ir sukti M.Valanč. Ką čia tu dar makliavoji: tik sakei, kad vakar buvai turguj, o dabar vėl kiteip makliavoji Šmn. Neklausyk šito maklieriaus – jis vis makliavója ir makliavója: kai ką nugiria, ką nupeikia, kam prižada, o kam ir atima Ds.
×apmakliavóti tr.; R69, MŽ92 apgauti.
×išmakliavóti
1. intr. gudrumu, suktumu ką padaryti: Niekas taip neišmakliavõs, kaip jis Ppl.
2. refl. išsisukti iš bėdos: Sūnus moka išsimakliavóti, t. y. išsisukti iš bėdos J. Tik tik išsimakliavojau teisme – būč gavęs turmelės An.
×numakliavóti tr. prigauti, apgauti: Vakar mieste mane numàkliavojo Grk.
×sumakliavóti tr. susukti, supainioti norint apgauti, nenorint parodyti tiesos: Nebsupratau, kaip ten bebuvo: pradėjo makliavoti ir sumakliavójo tus piningus Ms. Tuos aukų lapus jis sumàkliavojo, sudirbo Kt. Sumakliavójai taip, kad nežinau, kas reiks ir daryti Sv.

Patys matot, šitiems be dokumento - cypė.

Tik su dokumentu maklerių biznis įmanomas.

Kad ne dokumentai, jau tada jiems savo makles būtų tekę pabaigt ir dargi greitai bėgti greit išmokt.

Na, ir ką gi jie turi?

3. a rose is a rose is a rose > 2 15:10 02-21 IP: 80.240.9.72
" It means what it means what it means, just like a rose is a rose is a rose, " Christine Lagarde, France' s finance minister, told reporters after emerging from the Group of 20 talks. The agony and near collapse of negotiations—as of noon on Saturday it appeared China' s objections had led most sides to throw up their hands—illustrates how difficult and unwieldy the G-20 process has become. The key agreement they came up with on Saturday—one sentence in the four-page " communiqué" —essentially says that exchange rates and fiscal and monetary policies will be taken into consideration when determining whether a country' s policies lead to imbalances. The full sentence reads: " While not targets, these indicative guidelines will be used to assess the following indicators: (i) public debt and fiscal deficits; and private savings rate and private debt (ii) and the external imbalance composed of the trade balance and net investment income flows and transfers, taking due consideration of exchange rate, fiscal, monetary and other policies."

Rose is a rose is a rose is a rose.

Būtų nieko, jeigu šitaip.

Rožė ir ant grindų numesta graži.


Bet čia gi ne rožė.

4. g20 15:18 02-21 IP: 80.240.9.72
Kas tas kryzius - nežinom. Bet žinom, kad tie, kas pinigus iš nieko daro ir už palūkanas skolina, reikalą labai išmano. Ir žinom, kodėl jie taip daro. Nes taip reikia - va kodėl!

Nereikia.

Reikia?

Komentarų nėra: