2012-09-15

Neblogas atlyginimas

Didžiosios Britanijos centrinis bankas rugsėjo 14 d. paskelbė žurnale „The Economist“ apie pradedamas naujojo vadovo paieškas, informuoja BBC.

M. Kingas vadovauja Anglijos centriniam bankui nuo 2003 metų. Nuo 2010 metų jo atlyginimas nesikeičia ir sudaro 305 tūkst. svarų sterlingų per metus (25,4 tūkst. svarų per mėnesį).

1. Neblogas atlyginimas 2012-09-16 00:18 IP: 84.15.189.190
Paaiškėjo, kodėl „Snoro” banko bankroto administratoriui Neilui Cooperiui buvo paskirtas įspūdingas 100 tūkstančių litų mėnesio atlyginimas. „Žiūrėjome, kokia yra N.Cooperio patirtis, jo dalyvavimas tarptautiniuose projektuosebankrotų bylose. Įvertinome patį „Snoro” bankroto administravimo sudėtingumą, nes dalis turto yra užsienyje ir jį reikia surasti. Sprendimą dėl atlyginimo priėmėme vienbalsiai”, – Seimo Audito komitete kalbėjo „Snoro” kreditorių komiteto pirmininkė, Indėlių draudimo fondo laikinoji vadovė A.Mažintienė. Toks pats atlyginimas kaip Bank of England vadovo; jei Neilas Cooperis pabaigs su "Snoru" ligi 2013 m. birželio, galės pakeisti Mervyną Kingą.

Darbai panašūs, sudėtingi: monyti pasaulį su LIBOR - ieškoti užsieniuos ne užsienio atsargų, bet turto, kurį turėjo prižiūrėti tų atsargų turėtojas.

Ir atlyginimai panašūs, neblogi.

Nuotraukose - koks sutapimas - britai.

O sako - provincija.

Как в лучших домах Лондона и Парижа.

Kirčiuoti reikia - Landooona.

Tikras įrodymas, kad Lietuva įveikė krizę.

Bus ką papasakot Davose.

1 komentaras:

audrius rašė...

Kuo didžiuojasi amerikos pyplas:

Guglėn reik inmušti - fat mam

Kaip įveikta krizė ant Lietuvos ir kuo didžiuojasi valdžia besyvydama lygiaverčius partnerius fatmenus:

http://2g.lt/

Beto reikia pasidžiaugti šviesia diena arba tarptautine su muštinio diena. Teisingai užduotas klausimas atveria vartus į šviesą visą svietą, jei nesisvaidysime tuo ką mums kas įkalė ir kala labą savą. Ar ne žžodžiai sukuria svietą ir švietą kai kam? Keturiasdešimt metų prireikė uždavinėti tą patį klausimą: kodėl sumuštinis yra muštas, nors ant jo tepam sviestą? Bet uždavus klausimą kodėl muštas sviestas nėra nei sviestas kaip sviedinys į svietą, nei kažkokią neša šviesa, tai sumuštinis, su sviestinis, su muštinis, muštas ir tt atsistoja į vietas, juk už muštą daugiau moka, nei nemuštą, kuris greit prarūgsta ir biznio monų(monetų) nepridarysi, o rugenoj tik grybai daauga, a ny augsas. Jei ne grybai ir ne uogos mūsų mergos būtų nuogos:)
Su tarppautine su muštinio diena!