2013-08-31

Pasaulinės aktualijos

LRT "Klasikos" radijuj Dalia Grybauskaitė, to radijo pristatyta kaipo pirmoji mūsų Prezidentė(/as?), susitikusi(/ęs?) su JAV prezidentu (no gender problems) po Lietuvos įstojimo į NATO, pasakojo, ką ji veikė Vašingtone.

Sakė, kad mus JAV vertina ir pan.



- Aišku, kalbėjome ir apie pasaulines aktualijas,- sakė Lietuvos (not that) P(p?)rezidentė.

1 komentaras:

audrius rašė...

"Amerikos ir Europos saugumas yra neatsiejami, o Baltijos šalių nepriklausomybė, suverenumas ir teritorinis vientisumas -nuolatinis Amerikos interesas."

???

Nauja jorė, su novym good godam..? Pas kažką gime naujas dievas? Kalėdos...?

Dabar pakeiskime vieną žodį ir pažiurėkim ką jis žada? Tie bernelių pažadai, meilikavimai, liubavonės, juk neveltui "meilė" nuo melas, meilumas, meilikavimas su tikslu pamylėti, mylėti, tai yra prisimeilinus meilikavimais melu palytėti, lytėti, letenas ir visus kitus fraking troškimus padėti...? Gal čia kaip kitaip norėjo apipavidalintojai parašyti?
Keičiam:
" Amerikos ir Europos saugumas yra neatsiejami, o A'Rabų šalių nepriklausomybė, suverenumas ir teritorinis vientisumas -nuolatinis Amerikos interesas."

Žemkalnis landsbergo'vyčius matyt žino ką sako, kad prasideda "baltų pavasaris" Kuku, vėl gegužio žiedai, gegužinės, perma majore,...

Metas, gal galėti ir pradėti sutartinės dainuoti, kad kunigams va sariams tiktų dainuojančios povasarės garsai! Viską tam turim, juk jei nuo dūdų pilys griuna, tai nuo sutartinių dangus su visais dangėlais ir taikančias karovėliais griūna...:)