2014-09-09

Tarė 'g' raidę


2014-09-09 09:13
Olandų vadovaujama tyrėjų komanda ataskaitą turi paskelbti 10 val. vietos (11 val. Lietuvos) laiku, Olandijos saugumo valdybos (OVV) tinklalapyje.

Neoficialiai jau skelbiama, kad ataskaitoje bus pateikti duomenys, nepaliekantys abejonių dėl to, kas atsakingas už šią tragediją – separatistai, nors prorusiškų pajėgų pusė mėgino kaltę suversti ukrainiečiams ar netgi JAV.

Tačiau OVV pabrėžė, kad oficialiai ataskaitoje kaltieji nebus nurodyti.

Galutinės ataskaitos nesitikima iki 2015 metų vidurio, pridūrė OVV.

2014-09-09 11:13
Pirminiais ataskaitos duomenimis lėktuvas buvo atakuotas daugelio didelės energijos objektų iš išorės.

Tyrimo komisija patvirtino, kad Malaizijos pareigūnams separatistų perduotos "juodosios dėžės" nebuvo pažeistos. prie garso įrašų bei kitų skrydžio duomenų niekas nebuvo prikišęs rankų.

Tiesa, tyrėjai pažymėjo, kad iš lėktuvo iki pat sudužimo nebuvo pasiųstas joks nelaimės signalas.

Olandų pareigūnai tikino, kad netoli tos vietos, kur buvo numuštas orlaivis Boeing 777 skrido dar du tokie patys lėktuvai ir vienas Airbus A330 orlaivis. 12 val. 35 min. vietos laiku Ukraino(s) skrydžių dispečeriai paprašė keleivinių lėktuvų pilotų pakilti auk(š)čiau, siekiant išvengti galimo susidūrimo su "Malaysia airlines" lėktuvu.

Tačiau pastarojo orlaivio pilotai šio prašymo nepaklausė, kaip spėjama, dėl oro sąlygų. Bent vienas lėktuvas pakilo mažiausiai 700 metrų aukčiau. Apie 1-ą valandą vieno lėktuvo pilotai jau patys paprašė pakilti į 34 tūkst. pėdų aukštį, tačiau dispečeriai rekomendavo laikytis to paties aukščio. Lėktuvas nebuvo identifikuotas, nors manoma, kad tai buvo "Singapore Airlines" orlaivis Boeing 777.

Pilotai...

Neklauso dispečerių... 

Ekspertai gi... 

Kokie jie ekspertai ...

:(

Trys skirtingi liudininkai Ukrainoje BBC Panoramos vedėjui Johnui Sweeney (he has worked as an investigative journalist for the BBC's Panorama series until July 2014) teigė, kad rusai valdė raketinę sistemą „Buk“ iš kurios buvo paleistos lėktuvą numušę raketos.

Vienas liudininkas matė raketų paleidimo sistemą prie Snežnojės gyvenvietės maždaug 16 kilometrų nuo lėktuvo sudužimo vietos. „Mes matėme kaip ją užtaisė, o po paleidimo dūmai užpildė net visą miestelio aikštę“, - teigė liudininkas. Liudininko teigimu, raketų sistemą valdę kariai galėjo būti Rusijos pajėgų atstovai, mat buvo puikiai disciplinuoti, vilkėjo ne standartines kamufliažines uniformas, kurias vilki Ukrainos ar separatistų pajėgos.

„Jie kalbėjo kaip rusai. Tarė 'g' raidę taip, kaip taria rusakalbiai“, - pasakojo liudininkas.
Ar tik ne šitą 'g' raidę tarė?

3 komentarai:

audrius rašė...

Čia gi gege mony ja globaly...

Čia gi apie G tero ristus, geo rikius, gemės rikiki monus...:

http://youtu.be/CuJ_8NlRjL0

audrius rašė...

Cepelinai BBC aplenkiantys laiką...:)

Iš šito:

http://www.onderzoeksraad.nl/en/onderzoek/2049/investigation-crash-mh17-17-july-2014

Šitas blo gėris padarė šita:

Blogeris Zeppelinus 07:01 ·

Lėktuvas numuštas raketa "žemė-oras", paleista iš prorusiškųjų sukilėlių kontroliuojamos teritorijos. Paskelbus preliminarias Tarptautinės komisijos išvadas dryžuotieji konspirologai pabruko uodegas

Pamenate, kiek dryžuotose internetuose buvo riksmo, kad "visi pamiršo apie Ukrainoje nukritusį Malaizijos Boeingą"?

Kiek visokiausių sąmokslo teorijų buvo prikurta - su nuorodomis į keisčiausius "šaltinius"?

Šiandien skelbiamos tarptautinės komisijos, kuri atlieka tyrimą dėl Malaizijos lainerio katastrofos Rytų Ukrainoje, preliminarios išvados.

Deja, jos nepalieka jokių vilčių konspirologijas pamėgusiems mūsų dryžuotiesiems draugams.

Visi įrodymai liudija, kad lėktuvas buvo numuštas raketa "žemė-oras", kuri buvo paleista iš prorusiškųjų sukilėlių kontroliuojamos teritorijos.

Taigi, jokių numirėlių prigrūstų lėktuvų, jokių pažeme skraidainčių "sparnuotų tankų" SU-25 užpuolimų, jokių kitų Rusijos propagandistų sukurptų fantasmagorijų ekspertų išvadose nėra.

Yra šalta faktų ir aplinkybių analizė, aiškiai parodanti, kieno dėka žuvo beveik 300 nekaltų žmonių, tame tarpe - daugybė vaikų!

Ir tai NĖRA Ukrainos karinės pajėgos.

Vienžo, šiandien dryžuotasis lietuviškųjų Feisbukų segmentas valgys gedulingus pietus. Pasislėpęs po lapais.

Tarptautinės komisijos ekspertai palaidojo jų paskutines viltis ir negailestingai užkasė visas tas konspirologines fantazijas, kuriomis jie taip nuoširdžiai džiaugėsi pastaraisiais mėnesiais.

Bet, atvirai sakant, didelės užuojautos jiems nejaučiu. Labiau gaila žuvusių nuo BUKo raketos nekaltų žmonių ir jų artimųjų. Amžiną jiems atilsį.

Blogeris Zeppelinus Tie, kas mėgsta pirminius šaltinius Tarptautinės komisijos raportą gali rasti čia:

http://www.onderzoeksraad.nl/en/onderzoek/2049/investigation-crash-mh17-17-july-2014

P.S. Puslapis gali būti laikinai neprieinamas dėl mėgstančių ilgiau pamiegoti žurnalistų antplūdžio...

......

Ne blogai blogėriauti, apsimoka, ania?

GB loger?

audrius rašė...

Su tuo 777 viskas aišku, VLg's žino, LH gina:

http://m.youtube.com/watch?v=AzS9u1ahKeE#