2014-09-07

Klasta ir apgaulė

Dievaž, LRT "Klasikos" radijas šįryt pasakojo, kad Sostinės dienų proga  choras „Vilnius“ šiandien giedos šv. apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioj.

Apaštalas Jokūbas vyresnysis.

Apaštalas Jokūbas jaunesnysis.

Abudu apaštalus Jokūbus valdžiūnai nužudė, ir vyresnįjį, ir jaunesnįjį.

Pradžioj gi...

Pradžios knygoje pasakojama, kaip Jokūbas apgaule gavo iš tėvo Izaoko pirmgimystės teises ir palaiminimą. Kadangi brolis Ezavas buvo labai plaukuotas, Jokūbas eidamas pas tėvą apsivyniojo rankas ožiukų kailiais, prieš tai motinos padedamas išviliojęs Ezavą į medžioklę. Kai apgaulė buvo suprasta, jam teko bėgti iš namų.

Biblijoje rašoma, kad 12 sūnų tapo 12-os Izraelio genčių pradininkais.

Mūsų Izaokas.

Vilnius.

Vilnius 2013.

SOSTINĖS DIENOS 2014 m. rugsėjo 5 - 7 dienomis

Ar tik nebūsim apmauti, šiauriečiai?

Vilnius paminėtas, Sostinės dienų proga, lyg tyčia.

Miss Atomic Blast!

SOSTINĖS DIENOS!

2014-ųjų rugsėjo 6-ji. Štai kam bajorų karališkoji sąjunga pinigų neturi, o skolose skendinti Vilniaus miesto savivaldybė pinigų turi - dvarui!

Kieno šitie geltoni rėmeliai?

Aaa...

Vilniaus savivaldybės skaičiavimu rekonstrukcijos kainuotų 80 mln. litų, didžiąją dalį šių lėšų tikimasi gautiEuropos Sąjungos struktūrinių fondų, pagal ES finansavimo sutartis 15 proc. šios sumos turėtų skirti (prasiskolinusi/besiskolinanti) Vilniaus savivaldybė, t. y. 12 mln. litų.

Turėtų gaut - Europos, į kurią tada šitaip stojom, tokia struktūra ir buvo: ant kelių klaupt, ranką bučiuot, baudžiavon/kunigyston/ponyston eit.

 Dabar viskas kitaip, tiesa?

Tada geradarys buvo tas, kam duoklę mokėjom, kieno lažą ėjom, o dabar geradarys yra...

Komentarų nėra: