2016-10-12

Kas vyksta mūsų valstybėje?

Daugiau nei tris dešimtmečius prokuroru dirbęs Vilniaus apygardos prokuratūrai vadovavęs Ramutis Jancevičius įsidarbino koncerne „MG Baltic“.
Dėl sveikatos problemų valstybinę tarnybą palikęs teisininkas eis koncerno Rizikos valdymo vadovU. R.Jancevičius teigia apsisprendęs dėl naujo darbo per vieną dieną, dėl sveikatos dirbsiantis laisvu grafiku.

ir cia viskas normaliai?????
As is vis nebesuprantu kas vyksta pas mus valstybeje? Prokuroras su didziuliais rysiais isidarbina imoneje, kuri isipainiojusi i kysininkavimo skandala. Be to buvo gi plius istorija su Mitnija. Ir reikia pastebeti, kad dirbs laisvu grafiku!!!!!!!! Ka tai reiskia? Tai reiskia, kad jeigu ateis darbo komisija patikrinti ar darbuotojas savo darbo vietoje, jo ten gali ir nerasti, nes gi jis dirba kada nori. Bus taip, kad jis sedes namie ir gaus " alga" , kuri realiai yra atkatas, kad viskas butu ciki, kaip kad praejo su Mitnija. O galbut netgi per ji bus duodami kysiai esamu laiku su MG bylomis dirbantiems prokurorams. Ir cia niekam nekliuva tokie dalykai??? Tai tik dar karta irodo, kad viskas yra nupirkta arba, kad viska galima nupirkti.
#1

2016-10-12 15:51

78.63.236.118

LTU

4▲



Po 2016 09 28 VRK posėdžio ir dviejų dienų susirašinėjimo su VRK Darbo grupe VRK interneto svetainėje nuo 2016 09 30 skelbiama jau šitokia
biografija, be žodžio "prokuratūra":
Tiesiog
sutapimai?
???

Komentarų nėra: