2017-01-10

Teisėtumo organizavimas


Organizuotas teisėtumas...

«Войны организовывают не солдаты, а политики. Давайте вспомним, Хусейна за что казнили? Его казнили за якобы применение химического оружия, где погибли 200 курдов. И повесили, вздернули. А сколько по указанию Порошенко погибло людей? Он должен быть там же, где и Хусейн», — сказал генерал.

Президент Украины Петр Порошенко должен разделить судьбу иракского лидера Саддама Хусейна. Такое мнение в эфире телеканала Царьград ТВ высказал генерал-майор авиации, бывший вице-президент России 
Александр Руцкой.

Suintensyvėjęs ir suagresyvėjęs Rusijos kišimasis į kitų šalių politikas yra pastebimas ir Jungtinių Amerikos Valstijų ir Lietuvos saugumo specialistų. Antradienį pranešta apie stabdomą duomenų centro Lietuvoje kūrimą dėl jo galimų ryšių su Rusija ir tam tikrų grėsmių.

INFO TV studijoje viešėjęs buvęs VSD direktorius Gediminas Grina aptarė grėsmes Lietuvos saugumui ir įvertino Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio susitikimą su Rusijos ambasadoriumi Aleksandru Udalcovu.
Buvo aiškiai matyti, kad ambasadorius išėjo kaip laimėtojas. Nereikia plačiai aiškinti, kaip šiuo klausimu yra kuriami viešieji ryšiai. Manau, kad tai buvo ne visai apgalvotas žingsnis“, – teigė G. Grina.

Amerikonai...

Mes ...
eeeee ...
kompiuterin
visiškai
nežiūrim:(
Fsio
... eeeee ...
zakonno.

Juk darom posūkį, tik nematantys to nemato.

Tik...

Kas savo šaly neorganizuoja teisėtumo, žiūrėkneteisėtumą Tėvynėj organizuoja...

Jei dar nepabėgo iš jos.

Komentarų nėra: