2017-01-11

Gal neatsitiktiniai sutapimai

R. Karbauskis yra Agrokoncerno įmonių grupės savininkas: jai priklauso „Agrokoncernas“, „Agrokoncerno grūdai“, „Agrokoncerno technika“ ir „Latagrokoncerns“, pastaroji veikia Latvijoje. Politiko įmonės prekiauja iš Rusijos importuojamomis trąšomis, kurias „Agrokoncernui“ parduoda Viačeslavo Mošės Kantoro „Acron“. Ši įmonė ir pats V. Kantoras
viešuose šaltiniuose siejami su Rusijos SVR.

Ši informacija gautaUkrainos...
Pirmasis Vilniuje reziduojantis Izraelio ambasadorius Amiras Maimonas,
paklaustas apie Izraelio poziciją nepasmerkti Rusijos intervencijos Ukrainoje, atsakė, kad „Izraelis palaiko labai gerus ryšius tiek su Ukraina, tiek su Rusija...

Visi trys yra tarptautos atstovai, o ir reiškiasi tarptautiškai.


O mes?

P.S. Pora tikrai kad šaunių citatų, iš čia:

Apie informacijos iš Ukrainos egzistavimą savo interviu DELFI užsiminė ir konservatorius Žygimantas Pavilionis, kuris vis dėlto agitavo sudaryti koaliciją su Valstiečių ir žaliųjų sąjunga: „Aš manau, mes tapome tam tikrų specialiųjų tarnybų žaidimų aukomis. Neįvardinsiu atskirų šalių, bet neturėtume pasikabinti už tokių kabliukų. Yra procedūros, yra tarnybos, kurios tai tikrina, bet neturėtume jų įvelti į šitą politinį procesą“.

Ž. Pavilionis leido suprasti manantis, kad per Ukrainą savo žaidimus gali žaisti valstybė „labiau į Rytus“, tai yra Rusija.

Valstybės saugumo departamentas (VSD) teigia, kad jokių oficialių pažymų iš užsienio žvalgybų negavo. Departamentas taip pat patvirtino, kad R. Karbauskis nesikreipė dėl vadinamosios „ukrainietiškos pažymos“.


Komentarų nėra: