2017-08-31

Žmonių princesė

Diana.
Peoples Princess.
SAS ...
Alan Power.
Page 1 of 4:
Praėjus vos keleriems metams po princesės žūties, Paryžiaus valdžios nurodymu nuo Laisvės liepsnos skulptūros, pastatytos virš Pon Dalmos tunelio, nuvalyti visi žmonių palikti užrašai.

„Ji klūpėjo ant galinės sėdynės nugara atsirėmusi į dureles. Ji reagavo į tai, kas dėjosi aplinkui, kažką murmėjo, bet nieko nebuvo galima suprasti. Tiesiog prisimenu, kad mačiau gražią moterį“, – sakė pirmasis avarijos vietoje atsidūręs medikas Fredericas Mailliez, kuris tuo metu atsitiktinai važiavo pro šalį. Uždėjęs princesei deguonies kaukę ir suteikęs pirmąją pagalbą jis užleido vietą pirmajai greitosios medicinos pagalbos automobiliu atvykusiai medikų komandai. Pasak jo, iš pradžių jis nežinojo, kam suteikė pagalbą. Kad tai buvo princesė Diana, jis išgirdo kitą dieną, per žinių laidą.

Gyvas liko tik Dianos asmens sargybinis Trevoras Rees-Jonesas, tačiau jis buvo sunkiai sužeistas ir prarado atmintį. Automobilyje jis buvo vienintelis žmogus, prisisegęs saugos diržą.

Šiandien į pensiją išėjęs advokatas, kuris buvo vienas pirmųjų tragedijos Paryžiuje liudininkų, teigia, kad iš tikrųjų nelaimę lėmė „kitos priežastys“. 

Skelbiama, kad Stanlee Culbreathas apie jas tylėjo iš pagarbos jauniesiems princams Williamui ir Harry. Dabar, praėjus 20 metų, jis sutiko atskleisti bent dalį detalių: jis tvirtina, kad Dianos išgyvenimo galimybę drastiškai sumenkino pavėlavę greitosios pagalbos medikai.


2007 metais, kai buvo atliekamas tyrimas, paaiškėjo, kad prireikė net valandos, kol princesė Diana buvo ištraukta iš sumaitoto automobilio ir pasiekė ligoninę.

Rasim bent kelias „sąmokslo teorijas".

Dodi tėvas Mohamedas al Fayedas mano, kad jo sūnų ir princesę Dianą nužudė britų valdžia, nes jie net pagalvoti negalėjo, kad musulmonas vestų karališkosios šeimos atstovę.

„Harrods“ savininko draugas prieš kelias savaites pareiškė: „Mohamedas ir po šiai dienai tvirtai tiki, kad ateis laikas, kai pasirodys informacija, patvirtinsianti jo įsitikinimą, kad Dodi ir Diana buvo nužudyti saugumo, o nusikaltimą užsakė britų valdžia“.

„Jis nepaliauja kartoti „Mano sūnų nužudė“ ir yra šventai įsitikinęs, kad viskas vien dėl to, kad šalies valdžia negalėjo leisti, kad musulmonas vestų moterį, kuri yra ateities karaliaus motina“, – pasakoja M. al Fayedo draugas.

Princess Diana 'was killed after plan to frighten her went wrong'























Komentarų nėra: