2017-09-01

Juk Rugsėjo 1-oji!

Keistos
nuotaikos:
žinios -
jėga?

Štai ką VBS šiemet rašo:

Tiesa, iš Panevėžio ir Marijampolės į Vilnių atvykę ir Vilniaus Gedimino technikos universitete šiemet studijuoti pradėję vaikinai į gyvenimą žvelgė gerokai pozityviau. „Žiauriai gerai. Po Panevėžio, tai... Tiek žmonių pamatyti vienoje vietoje yra nerealu“, – kalbėjo vienas studentų.

Su mergina rugsėjo pirmą švenčiantis Lukas pasakoja, kad atėjus mokslo metams į miestą suplūdo daugybė jaunų ir gražių merginų, kurios tik ir ieško nuotykių, todėl yra labai sunku atsispirti. Tačiau, pasak vaikino, savo širdies draugei jis tikrai liks ištikimas.

„Konkurencijos nesibaiminu, pasitikiu savo vaikinu. Tikiu, kad kitų sijonų jis nesivaikys“, – DELFI sakė Luko mergina.

Savo ruožtu pagal „Erasmus“ programą į Lietuvą iš Vokietijos atvykusios merginos stebėjosi tokiu lietuvių siautuliu rugsėjo 1-ąją ir aiškino, kad nieko panašaus jų šalyse nevyksta.

Italas Emanuelis taip pat pasakojo, kad jų šalyje tai eilinė diena, tačiau Lietuvoje, atrodo, kad visi tiesiog pamišę dėl mokslo metų pradžios.

Gatvėje sutiktos studentės pasakojo, kad, kad ir kaip keistai tai nuskambėtų, alkoholio jos šiandien nevartojo, nes ir be jo galima puikiai pasilinksminti. Merginos vieningai tvirtino, kad švęsti reikėtų išmokti blaiviai.

Pasak greta studenčių perpildyto baro rūkiusių vyrų, užaugo nauja merginų karta. „Pirmakursės dabar – „Top class“ (aukščiausios klasės – liet.). Tai reiškia – nėra drovios, geros, ne pigios“, – juokėsi vienas jų.
Kokios antraštės:

Šviežiena Vilniuje: būsimieji pirmakursiai jau leidžia tėvų pinigus naktinėms šėlionėms.

Įvertino pirmakurses: užvakar vištas gainiojo, o Vilniuje – princesė, diva.

:)))

Gal, vis tik,
su tom nesąmonėm
baigiam?

Komentarų nėra: