2018-05-31

Lietuva Yra Reketuva

Lietuvos vardu prisidengusią mūsų valdžikę turiu omeny.

Pažiūrėkit, ką ji išdarinėja.

2018 05 24: ESU BOMŽAS:


2018 05 31: ESU NEBE BOMŽAS:
Kame fokusas?

Sudervės seniūnė čia „ne prie ko" - ji tik vykdo Lietuvos = Reketuvos įstatymus (pats, rudų durų belaukdamas jos autografo ant pirmojo, BOMŽO, popieriaus mačiau, kaip tekina lakstė su „iš viršaus" nusileidusia komisija).

JEI BŪČIAU UŽSISPYRĘS IR NESUMOKĖJĘS Lietuvos = Reketuvos Valstybiniame Registrų Centre* JO REIKALAUJAMŲ 50 EURŲ - BŪČIAU BOMŽAVĘS TOLIAU.

Ir būk gi toks naivus...

Įsivaizdavau, kad Lietuvos = Reketuvos valdžios kažką daro mūsų labui....

NIČNIEKO NEDARO!

TIK BAUDŽIA, APMOKESTINA, REKETUOJA, ŠMEIŽIA IR TYČIOJASI!

* Įdomi vieta tas Valstybinis Registrų Centras - jam lig šiol tebeatrodo, kad Lietuvoj tebėr maždaug 3,5 milijono gyventojų:)

P.S. Šiedu dokumentai atsirado Lietuvos = Reketuvos valdžios reikalavimu: mokesčius iš manęs Valstybinė „Sodra"
metų metais ėmė ir jokių tokių popierių nepasigedo, o kai atėjo laikas jai pačiai man mokėti - pasigedo, paprašė šitokių popierių:)))

Atseit, jei to nepadarysi - nemokėsim tau išvis, nors ir priklauso mokėti!

4 komentarai:

Dario Budrio rašė...

http://paliokas.blogspot.com/2018/05/blog-post_58.html?m=1

Dario Budrio rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Dario Budrio rašė...

Durnių $ventykloje nemuša , o laukia.Mušo smarkiai , kol sulaukė. Orentacija laike praradę dušios likučių ir suluošinto proto dėka ten slenka , dabaigti Žemę-kuną ,melagingu geraširdiškumu. Kas perašyta penkis kartus Biblija skaito be kritinio mąstymo, tai psihinis ligonis. Jei Kristus rodė galią Kelio TikĖjimu, tai dabar užpakalis liko 'jo' tarnuose. Dievas labai kantrus, bet žiaurus tikintiems ir neaštriem.
Pirmas Žmonių susitarimas po kataklizmų už apsileidimą-Žiūrėti Aštriai(religija ZoroAstrizmas). Apsileisdavo nuo Augimo amžiaus vis, siūsdavo ProAmžis Pranašus priminti , kad ne valia genam mūtuoti. Dabar matematika mirties 1+1=2 , kai gamtoje viskas Пi, akmuo ir tas auga.

Dario Budrio rašė...

Blogai įsivaizdavusių ar apgautiem niekšų , prasta matematika amžinai. Melui tarnavę taps paskutiniai ir tik tikri karalystės verti. Šiam piliečiui ir Saulė paklusta , bet tikrintojų nebėra(Saulės vaikų). Vien modernūs padarai.

https://m.youtube.com/watch?v=nYiftDxy4BI&feature=youtu.be