2018-07-23

Tėvas Abraomo


Pastebėjau, kad pagrabuose mūsų kunigėliai, beleidžiant grabą su nabašninku kapo duobėn, mirusiajam linki nukeliaut pas Abraomą (ko anksčiau lyg ir nelinkėdavo).

Abrahamic...

Kokios kilmės tasai Abraomas?

Terah or Térach*
(Hebrew: תֶּרַח‬, Téraḥ, "Ibex,  


wild goat**",
or "Wanderer; 
loiterer":(((
is a biblical figure in the Book of Genesis, son of Nahor, son of Serug and father of the Patriarch Abraham, all descendants of Shem's son Arpachshad. Terah is mentioned in the Hebrew Bible (Genesis 11:26-27, Joshua 24:2 and 1 Chronicles 1:17–27) and New Testament.[2]

According to rabbinical tradition Terah was a wicked*** (Numbers Rabbah 19:1; 19:33), idolatrous priest (Midrash HaGadol on Genesis 11:28) who manufactured idols 
(Eliyahu Rabbah 6, and Eliyahu Zuta 25).

* Skaitykit**** rusiškai:

Фарра родился в 1878 году от сотворения мира — согласно еврейской библии, в 3264 году — согласно славянской. (:((((

 

Ему было 70 лет, когда родился у него первый сын Аран (Гаран, Харан), и 130 лет, когда родился Авраам

 

Фарра жил с семейством между Евфратом и верховьями Тигра, в халдейском городе Уре; служил идолам. 

 

Он был ещё жив, когда случился первый призыв Божий к Аврааму (Быт. 12:1—3). 

 

Начало исполнения этого призыва приписывается Фарре, как главе семейства (Быт. 11:31); он вышел с своим семейством из Ура Халдейского, чтобы идти в землю Ханаанскую, но остановился при Евфрате в Харране и там скончался, в возрасте 205 лет.[2] (TRUKDO KAŽKOKIE NELABIEJI ĮPRASTĄ ŠRIFTĄ NUSTATYT - ARBA PER MAŽAS, ARBA PER DIDELIS:))

MATYT, SLAVAI, KURIE IKI ABRAOMIŠKOJO PASAULIO SUTVĖRIMO JAU GYVENO:((()

 

:(( 

:) 

Kur gi ne... 

**



Ne, neapsirinku:


***

**** Skaitykit lietuviškai:

Vėliau Abraomas grįžta pas tėvą, sunaikina šio stabus ir suimamas už erezijas...

Ir šitaip prasidėjo Abraominiai reikalai:

Krikščionybė atsirado kaip judaizmo atskila, ir klasifikuojama kaip abraominė religija šalia judaizmo ir islamo.

Abraomas nebuvo žydas? 

O Jėzus?

Kas, kas
ožys???

Paleisk ožį -
tu, kairiajame kampe, greitai!
Ragai,
vėl 
ragai
,,,


P.S. Dievaž!

4 komentarai:

Dario Budrio rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Dario Budrio rašė...

TerRa- žemės užduotis, kodas. BorĖja civilizacija įkūrusi ir užduotį vedanti. Abraomas tai A-augimu B-būki Ra-išminties Om-Žydėjimo As- gaspadoriumi.
O žmonės nei prie Teslos neatstovėjo, siuliusio atsisakyti skaitiklio ir imti viska is Efiro, nei dabar įgalūs turėti džiaugsmingų pasiekimu, pasmerkti savo apsileidimu laisvėti.

Dario Budrio rašė...

Raidės tai Žvaigždės arba amžinieji simboliai. Jų užduoties tautos jau nebežino, todėl persmeiktos melo ragais ,gaišimo konvulcijose merdi.Visi karai dėl Jų, ten protas ir atsakymai, Jos kultūra bendro augimo,o apleidus - genocidas. 
Bendrą tautų Raštą už nepagarbą sumaišė, kad bent dalį savo teritorijose saugotų , iki garbingo atgimimo. 
Reformos ir revoliucijos , kai dėl Augimo(neapsileidimo) karuose krenta Žiedai ir į Jų vietą stoja lengvesnį kelią pasirinkę prisitaikėliai, vartotojai. Taip tikrovė lieka nuošalį ir 1+1=2 įgauna išnykimo rezultatą. Raidė tai Švaistiklis/Svastika/ПОсОлОн ОроОвка! iš visų pusių Materijos plytos , kuriomis tik Žmogus stato. Parodykite ydinga , kuris materializavo Žmogiška Mintį? Tai neįmanoma, Gamta klaidų nedaro, REIŠKINYS bendrina arba skaldo. 
Nežinančių Raidės svorio,reikšmės, spalvos, kvapo , galios , sulaukia tik vergų pragaišties. Vergam įsakyta jaustis oriai, drąsiai ir darniai iki kol nukeliaus susipažinti su Abraomu. Yra Jis dabar Žemėje kad patikrintų profesoriai , bet klapčiukam tai neapsimoka, mozahizmas kaip Stoholmo sindromas peni nabagų gretas.

Dario Budrio rašė...

(Pataisymas) BorSėjas iš OnORO civilizacijos Paukšių tako Galva. Visa Šeima dabar vėl sukasi aplink grąžintas Raides, bendrai nacionalinę Abecėlę.


http://www.programotu.ru/index/prajazyk/0-6