2021-01-12

Dvi Lietuvos Garsenybės

DELFI praneša šiandien 14:34, kelioms valandoms belikus prieš jubiliejinį, 30-jį kartą, suliepsnojant Sausio 13-sios laužams (kuriuos, beje, mūsų Seimas nukėlė rugpjūtin). 

 Aišku? 

Gal į rugpjūčio 23-iąją, kai minėsim Ribentropo-Molotovo pakto sukaktuves?

Taigi, DELFI, „dovanėlė" mūsų Sausio 13-sios 30-mečiui:

vėl sužibėjo: apsimetė FNTT tyrėju, nukentėjo buvusi garsi prokurorė

Neįtikėtina, bet I. Molotkovui pavyko apgauti ilgametę Vilniaus prokurorę – patyrusiai teisininkei, kuri vadovavo vienam nusikaltimų tyrimo skyriui, telefonu paskambinęs sukčius prisistatė esąs Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) tyrėjas ir pranešė, kad įtariant sukčiavimu ir kitais nusikaltimais buvo sulaikyta vieno banko darbuotoja.

Kaip teigė įtaigiai kalbėjęs apsimetėlis iš FNTT, pas banko darbuotoją buvo rasta didelė suma suklastotų pinigų, taip pat dokumentai, kurie esą patvirtina, kad ši sukčiuvienė ketino užstatyti svetimą namą.

„Mes turime duomenų, kad jūs taip pat esate susijusi su šia moterimi ir jai padedate tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus“, – buvusiai vyriausiajai prokurorei rėžė FNTT pareigūnu prisistatęs vyras.

...................... bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla ......................................

Nusikaltimą tyrę pareigūnai neslėpė nuostabos, kad buvusi garsi prokurorė nukentėjo nuo I. Molotkovo ir net šio nepažino, nors prieš kelerius metus jis buvo tapęs bene garsiausiu Lietuvos nusikaltėliu. 
Tiesa, nukentėjusioji vėliau prisipažino, kad I. Molotkovas jai yra „lyg ir matytas“, tačiau tuo metu, kai šis atvyko į jos namus apsimetęs FNTT tyrėju, nepagalvojo, jog prie jos – nusikaltėlis; esą šis kalbėjo gana aiškiai ir buvo panašus į operatyvininką.






1 komentaras:

Dario Budrio rašė...

https://www.liveinternet.ru/tags/Мара%20Зимняя/