2017-08-02

Sąvokų Minos Teisinėje Falštybėje

1Sausumos mina (rus. наземная минаangl. land mine) – inžinerinis sprogmuo gyvajai jėgai ir karo technikai naikinti, sprogstamosioms minų užtvaroms (minų laukams) įrengti, įvairiems statiniams griauti, priešo judėjimui ir manevrui trukdyti.

Nešok prieš teisėsaugą - užminuota!*

62 metų Kauno verslininkas Valdas Valiūnas savo kailiu patyrė, kad prokurorai ir kiti teisėsaugos pareigūnai gali šmeižti paprastus piliečius, tyčiotis, tačiau nubausti už tai jų neįmanoma.

Pabandęs į teisiamųjų suolą pasodinti jį apšmeižusį prokurorą kaunietis ne tik nieko nepasiekė, bet ir pats atsidūrė už grotų.

„Kol dar egzistavo privataus kaltinimo institutas, buvo bent teorinė galimybė kažkaip pažaboti aukštus teisėsaugininkus. Dabar tokios galimybės faktiškai nėra“, – kalbėjo nusivylęs vyriškis.
Beveik metus V.Valiūnas buvo priverstas slapstytis (nuo Lietuvos teisėsaugos) konspiraciniuose butuose, kelias savaites gyveno rūsyje.

2. Apsukrus
apsukr|us, apsukri vikrusgreitassumanus: Tam darbui reikia apsukraus žmogaus. Apsukrus kaip vijurkas. apsukriai prv.: Jis moka apsukriai verstis. apsukrumas: Jam trūksta apsukrumo.

Apsukri buhalterė:
Apsukrumu pavadintas sugebėjimas vogti!!

Lietuva 2017, rugpjūčio 2-ji diena.

Teisinė Falštybė.
Rytoj, 2017-08-03, ketvirtadienį, 13 val. Vilniaus miesto apylinkės teisme
Laisvės pr. 79A, 105 kab., 18 teisėjų atsakovais.
* Komentarus skaityti verta:
2017-08-02 12:20
 
188.69.209.237 LTU

107 ASDFG

Radau 2013 m. straipsnį netgi su ta pačia nuotrauka "Slaptasis agentas - atviras ir nusivylęs". Visa istorija prasidėjo nuo to, kad policininkai iš kontrabandinių cigarečių prekeivių reikalavo duoklių, o jis nusprendė veikti. Dar buvo įstojęs į Kedžio garbintojų gretas, bet tie jį atstūmė ir sumušė. Rašoma, kad žmogus verslininkas, bet kažkaip vis atranda laiko tai kontrabandininkų skriaudėjus tvarkyti, tai už Kedžio idealus kovoti. Keista, kad žmogus vis kažkur įsivelia ir vis skūron gauna.
Tikrai:






Komentarų nėra: