2019-04-16

Pagonis Jėzus Kristus

Pagonys,
pagonys...

Kristaus laiku valdančioji bažnyčia (judėjai) už religine išdavystę norėjo nužudyti Jėzų. Tačiau Kristus buvo mylimas ir turėjo daug pasekėjų. Todėl buvo neįmanoma jį suimti dienos metu. Vienas iš Jėzaus artimiausių mokinių, Judas Iskariotas, už 30 sidabrinių mokestį išdavė Mesiją. Yra žinoma, kad Judas buvo Jėzaus ir Jo mokinių iždininkas.
Naktį Jėzų suėmė, išniekino ir išjuokė. Tuo tarpu jis nesipriešino ir nepratarė nė žodžio. Išaušus rytui, vietinis valdytojas Poncijus Pilotas, norėdamas įtikti žydams, liepė nukryžiuoti Kristų Golgotos (Kalvarijos) kalne, imperatoriaus Tiberijaus valdymo laiku.
Šitaip
nukryžiavo.

2 komentarai:

Dario Budrio rašė...

https://cont.ws/@antonblagin/1297093

+LГiC = https://pp.userapi.com/c846122/v846122314/1e7dec/kamq4QebCZw.jpg

Dario Budrio rašė...

Žmogaus turi Aura kuri susideda iš Dūšės,Dvasios,energinio ir fizinių kūnų. Kai jie nešokinėja ant dviejų kėdžių, tai nėra įdingi ir įgauna ryžtinguma ir garbę. Toks pilietis turi ryšį su Kolektyvine Dvasia. Likę įdingi t.y. demokratiški ,gyvūlių ūkio statytojai , melo aukos nenusipelniusios Žmogaus vardo.

Итак, хуже демократии может быть только тирания. Но обратите внимание: тирания вырастает из демократии. Обратите внимание: грязный подкуп правит бал при демократии. Ведь ещё во времена Платона богатые греки нанимали искусных ораторов, чтобы те на форумах проталкивали нужные им решения за определённую мзду. Вам это ничего не напоминает?

http://pda.segodnia.ru/content/118544