2015-03-31

KGB tikslina KGB veiklą

Įsilaužimo KGB veiklą viešinančion interneto svetainėn būdu.

Negi balandžio 1-ąją jau kovo 30-osios pavakarę švenčiam?
Įsilaužėliai KGB veiklą viešinančioje interneto svetainėje paskelbė šmeižikišką informaciją, esą prezidentė Dalia Grybauskaitė dirbo KGB, pirmadienį pranešė svetainę administruojantis Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimo centras.


D.Grybauskaitės duomenys ir pravardė „Magnolija“ pridėta prie KGB agentų sąrašo.

Tsss ... Paslapties šydas...

Žinoma:)

Visai ne Magnolija.

Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimo centro direktorė Teresė Birutė Burauskaitė pareiškė, kad ši informacija „neatitinka tikrovės ir klaidina visuomenę“.

Šita pati Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimo centro direktorė Teresė Birutė Burauskaitė, kuri patvirtina, kad D.Grybauskaitė pasiskelbė esanti tremtinių palikuonė, bet faktai kalba kitką (čia tai jau tikrai ne balandžio 1-osios pokštai).
KGB veiklą tyręs istorikas ir Seimo narys Arvydas Anušauskas BNS sakė, kad interneto svetainėje patalpinta „elementari studentiška byla“.
„Studentiškos bylos paprastai saugomos universitetuose“, – teigė jis. Atsižvelgiant į tai, kad medžiaga patalpinta įsilaužus į interneto svetainę, A.Anušauskas teigė neabejojantis, kad tai yra Rusijos Federalinės saugumo tarnybos FSB darbas.
Elertė "Klasikos" radijas šįryt pranešė, kad mūsų sostinės valdymo organe, kažkodėl vadinamame savivaldybe, už rankučių tarpe penkių partijų susikibo ir TS-LKD su socialdemokratais.

O ką?


Komentarų nėra: