2015-03-27

Komentarix

2015-03-27 16:48
IP: 84.15.187.152
  
Būtų įdomu, jei pakomentuotumėt šiuos penkis su ponu I.Kolomoiskiu sietinus momentus: 1. Ponas I.Kolomoiskis yra ne tik Ukrainos žydų bendruomenės vadovas, bet ir Europos žydų parlamento (European Jewish Parliament or EJP (formerly known as European Jewish Union or EJU)) įkūrėjas. 2. Dnepropetrovske, kurio gubernatoriumi ponas I.Kolomoiskis ligi užvakar buvo, 2012 metais pastatytas didžiausias pasaulyje žydų kultūros ir religinis centras "Menora (Menorah)". 3. Pirmąjį Europos Sąjungos kosmoso agentūros daugkartinio naudojimo "Shuttle" tipo kosminį laivą bandomojo skrydžio orbiton prieš keletą savaičių pakėlė Dnepropetrovsko "Južmaš" gamyklos raketa nešėja. 4. Malaisian Airlines reiso MH17 lėktuvas nukrito Dnepropetrovsko civilinės aviacijos skrydžių valdymo centro zonoje. 5. Iškart po tos katastrofos, naujosios Ukrainos valdžios iškart paskelbtos separatistų teroro aktu (oficialių išvadų dėl MH17 katastrofos ligi šiolei nėra), tą pačią dieną, Izraelis pradėjo nuo 2009 metų nebūtą sausumos karinį puolimą Gazos ruože, pravardžiuojamą "žolės pjovimu (grass mowing)". Ačiū už komentarus iš anksto.

Juk komentuoja, gal pakomentuos. 



Dviguba pilietybė Ukrainoj draudžiama, o triguba - ne.

P.S. Nekomentuoja Alvydas Medalinskas, nors 84-tame komentare kitką komentavo.

Gal Pikasas pakomentuos?

2015-03-28 22:45
IP: 84.15.183.107
  
  
1. The Jewish Daily Forward: Ukraine Presidential Frontrunner Petro Poroshenko and His Secret Jewish Roots
2. The Guardian: Arseniy Yatsenyuk. He has played down his Jewish-Ukrainian origins, possibly because of the prevalence of antisemitism in his party's western Ukraine heartland. A.Jaceniukas yra Ukrainos ministras pirmininkas. 3. Ukrainos Aukščiausiosios Rados pirmininkas Vladimiras Groismanas irgi tos pačios tautybės. 4. Atstatydintasis Dnepropetrovsko gubernatorius ponas I.Kolomoiskis yra ne tik Ukrainos žydų bendruomenės vadovas, bet ir Europos žydų parlamento (European Jewish Parliament or EJP (formerly known as European Jewish Union or EJU)) įkūrėjas bei turi tris pilietybes: Ukrainos, Šveicarijos ir Izraelio. Pakomentuokit, prašau. Taip pat pakomentuokit, būkit malonus, mano 57-tame komentare išdėstytus penkis faktus. Ačiū už komentarus iš anksto.

Derėtų prisiminti ir mūsų Ekonomikos instituto atkūrėjos žentą - Oleksandrą Turčynovą (žr. už buožės):

WikiLeaks documents suggest that during his role as security service chief in 2005 he destroyed documents that allegedly implicated Tymoshenko as having links to organised crime - allegations she has always denied.


1 komentaras:

Anonymous rašė...

siandien esu tokia susijaudinusi. Mačiau komentarus iš žmonių, kurie jau buvo gavę paskolą iš LAPO M-F, todėl nusprendžiau kreiptis remdamasis populiariomis rekomendacijomis ir tik prieš kelias valandas patvirtinau savo sąskaitoje bendrą 10 500 eurų sumą. Tai tikrai puiki žinia ir patariu visiems, kuriems reikia tikros paskolos, kreiptis elektroniniu paštu: lapofunding960@gmail.com
„Whatsapp“ +447883183014