2015-08-27

(Namų) darbas eksministrui

Karla Marla prieš 9 min. IP: 84.15.190.12
Gintarai Steponavičiau, Lietuvos jaunuolių, siekiančių aukštojo mokslo, klampintojau į skolas bankams - (namų) darbas ir tamstai.

Kadangi Lietuva skolinasi pinigus daug mažesnėmis palūkanomis negu Lietuvos piliečiai, jų tarpe ir studentai - ar vertėjo Lietuvai versti savo jaunimą, siekiantį aukštojo išsilavinimo, mautis skolos jungą?

Paskaitykim, kaip mūsų Švietimo ministras Pasaulio banko kvietimu mokino edukavo "ne tokių progresyvių" šalių švietėjus:

2009-10
Pasaulio banko kvietimu ministras G.Steponavičius spalio mėnesį dalyvavo Juodkalnijoje surengtoje tarptautinėje konferencijoje ir skaitė pranešimą apie Lietuvoje vykdomą mokslo ir studijų reformą. 

2010-01
Sausio 14-15 dienomis švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius su vizitu lankysis Azerbaidžane. Baku Pasaulio banko surengtoje konferencijoje švietimo specialistams ministras pristatys Lietuvos aukštojo mokslo ir studijų pertvarkos patirtį.

2010-05 
Gegužės 5 - 7 d. švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius dalyvaus Berlyne vyksiančiame Pasaulio banko IX ekonomikos žinių forume “Diversifikacija ir inovacijos”.  

Komentarų nėra: