2017-04-27

"Metų valstybės kūrėjas" kerta galvas

2017 m. kovo 11 d. A. Tapiną*
Vilniaus universiteto politologų** bendruomenė Kovo 11–osios proga paskelbė Lietuvos valstybei 2016 metais labiausiai nusipelniusiu asmeniu – „Metų valstybės kūrėju“***. Toks įvertinimas A. Tapinui skirtas „už jaunimo pilietiškumo ir politinio aktyvumo skatinimą, tiriamosios žurnalistikos puoselėjimą“.
„Čia yra nesuvokiama ne tik sveiku protu, apskritai jokiu protu nesuvokiama. Tokią mokytoją reikia per šviesmetį laikyti nuo vaikų, o nepaprastai įdomu, ką galvoja gimnazijos vadovybė ir jos steigėja, kai vaikams yra pasakojama apie „gėjus kanibalus".

Ir jeigu, tik pagalvokim, jeigu kuris nors vienas iš šitų dešimtokų yra homoseksualus? Jeigu tai ne skatinimas savižudybei, tada aš nežinau, kas tai yra.

Tai yra tokio masto skandalas, kad Telšiuose turi lėkti galvos ilgai ir ne viena“, - socialiniame tinkle rašė A.Tapinas.

* ??

** Pilietika, o ne politologija!

*** ???****

****Pinigų***** karta.
***** Augsinis 
protas.

1 komentaras:

Zenonas rašė...

Galaktika - pieno kelias (takas). Politika turėtų būti pilėnų - piliečiû kelias (î vienybę). Konvergencija, suvėjimas į vieningą sistemą. Kitokie keliai (t.y. - pasiūlyti primesti svetimųjų "geopolitikų") vestų į chaosą, susinaikinimą. Manau, pagal prasmę atitiktų: "vienybės, (vienijimosi) kelias". O pilietika - tik pusė žodžio išversta - nelabai grakštu.