2018-11-11

Psichės Neskauda, Tik Subinę


Psichologę dailią jauną nelabai seniai paklausiau:

- O kaip psichologija būtų lietuviškai?

- Sielo ... sielo..vada, bet tai jau kunigų, religijos reikalas, - kiek pasimetė, kad negali atsakyti jaunoji panelė.
Kad būtų labai dėl to susielojusi* - neatrodė.

Cituoju:

Ir šeimose, ir valstybėse. Lietuva nemyli savo žmonių – ji pati yra bloga motina, pati patyrusi smurtą ir negeba mylėti, todėl vis išteka už smurtautojo, nes didelė dalis jos valdytojų nemyli jos pačios. 

Nesveikoje prievartos valstybėje gyvenimas virsta paranoja: kai esi šaltas, kaip ledas, meilė galima tik pagal instrukcijas. Ir gyvenimas virsta farsu: ten, kur mylinčiam žmogui viskas aišku, šaltam ima vaidentis nusikaltimai. 

“Negalima vaiko kepštelėti, nes jam skaudės.” Nes šaltam psichopatui negali skaudėti pvz. sielos ar širdies, jam gali skaudėti tik subinę. Jis ramiausiai atims kūdikį iš mamos, nes nesuvokia, kad abiejų sielos skausmas didesnis!

Daugiau pasakysiu:

- Psichės neskauda. O Sielą... - skauda.

Kaip paprasta: pavadink Sielą svetimais žodžiais, ir Vidinis
Visuomenės Gyvenimas suardytas: bereikia bizūno ir ... subinėn, subinėn! Kad būtų adekvatūs.

Tiesa, pasubinotai?
„Išromija" kalbą, o tada prasideda:

Psichologija.

Psichiatrija.

Psichoanalizė.

Psichotronika.

NePsichuok!
Siurprizas:))

- Yra kaip yra.
Skant.

Fsio zakonno.

Prieš vėją nepapūsi.

Jei toks protingas - kodėl neturtingas?

Nuo darbo nebūsi bagotas, tiktai kuprotas.

Kas Ciesoriaus - Ciesoriui.

Ne piniguose laimė.

Duoda - imk, muša - bėk.

Kasdienės DUONOS DUOK mum ŠIANDIE.



2 komentarai:

Dario Budrio rašė...

Ne kepykloje randamės , kad į duona žiurima per skrandį. Mokytojai į mūsų vidų beldžiasi, jau tada ritomės žemyn po Augimo amžių apleidimo.

DO UNA-ašis namų židinio gyvenimo ritmui, žyniomis, mūsų žemės augimui!

Amžinybę veda Ženklai ir 40 gyvenimo ritmų, priesakų. Per juos ir vertinamas Žmogaus kelias. Po Mozės nužudymo , melas pajudėjo ir likę 10 'dievo istatymų' - antžmogių įkišti, vargetų egzistavimui palaikyti. Bažnyčioje 40 dienu atmintis ir palyda mirusiojo išlikusi , per ta laiką ir danguje įvertinami darbai. Nuo Augimo amžiu apleidimo,nebenusipelno žmogus Rojaus, tuščios kalbos apie duona namine. Juoktis bunant neįgaliems, ne mandagu.

Dario Budrio rašė...

Mozė išvedė neįgalius eiti Žmogiškai, pažeidžiančius gyvenimo ritmą, rodą. Tie 10 įstatymu buvo tie, kurios pažeisdavo vergai ir turėjo dykumoje išpirkti kalte, atsiversti.
Likusioje Žemės teritorijoje JUOS gerbė , mylėjo Ją aštriai žvelgiant į nevalyvą, kainistus. Kokias paslaptis dar 'slepia suluošintos pshihikos' , nebėra česo gilintis, Lietuva dabot kitoje teritorijoje privalu ir vėl.