2014-02-19

Dešinė

Vengrijos premjero Viktoro Orbano centro dešinės „Fidesz“ partija parlamente turi absoliučią daugumą ir yra pajėgūs keisti konstitucines nuostatas. V. Orbanas taip pat nesutaria su šalies šalies centrinio banko vadovu, kuris neseniai nurodė pakelti bazines palūkanų normas iki rekordinės 7 proc. ribos – didžiausios visoje ES.


Košmaras!

Orbán says Fidesz won’t be servant to EU, banks.

Kvaili britai vokiečiai vengrai.

Protingi lietuviai, dešinieji.

Cezaris, gal komunistas:

5. Julio César 07:40 11-25 IP: 80.240.12.72
Recesija - recession. cession: 1399, from O.Fr. cession, from L. cessionem (nom. cessio), from cess- stem of cessare " to yield". To cession - atiduoti. To yield - surinkti. Visi matot, kad mokesčių rinkimas kilęs nuo mano vardo? Mat, kadaise gerokai pasireiškiau... Kai liaudis pavargdavo, recezariuodavau: kilpą laikinai atleisdavau, kad anie galėtų biški oro įkvėpti. Vakarų europėnai buvo mano pavaldiniai, užtai ir mėgdžioja mane - recesijoj recezariuoja. O Kubilius, matyt, anais laikais kubilus nelegaliai darė, mokesčių nemokėjo. Užtai ir neišmano cezariavimo. Recezija, o jis dar labiau cezariuoja. Gal Spartako pasiilgo?

Ir pataria:

9. Julio César 08:21 11-25 IP: 80.240.12.72
Tiek to, duosiu Kubiliui patarimą. Juk nepatyręs... Visur recesija, ne tik ant Lietuvos. Buvusiose mano valdose, Europoj, EURIBOR eina žemyn, o jūsų VILIBOR kažinkodėl aukštyn. Kur žiūri jūsų krachaborų prižiūrėtojas? Ko nepasikviečiat jo Senatan, tfu, kad jį - jūsų Seiman ant kilimo? Jūsų krachaborai juk visi tebegyvi ir, girdėjau, gana įmitę. Tai Europoj keli iš jų nuomarin puolė. Pasikvieskit tą prižiūrėtoją savo Senatan ir užduokit klausimus, į kuriuos galima atsakyti tik "Taip" ir "Ne" . Juk turit specialistą!

Argi tokio komunistuojančio Cezario Lietuvos dešinė klausys?




Komentarų nėra: