2015-03-11

Jubiliejinė Kovo 11

Pafrontės - net 5 tankai!

Po vėliavų pakėlimo Gedimino prospektu nuo Nepriklausomybės aikštės į katedrą žygiuos Lietuvos kariuomenės Garbės sargybos kuopa, o paskui juos eis ir Jaunųjų konservatorių lyga.


Šiemet vyks ir tradicinės, tik jau legaliosKovo 11-osios eitynės priešinga kryptimi - nuo katedros link Nepriklausomybės aikštės, į kurias pakviestas ir Tikrojo Žalgiriečio Kolomojskio globojamas "Pravyj sektor"*. 


Gal todėl ir legalios tos eitynės?

Jau 25 metai mūsų Kovo 11-ajai.

Toli iki pensijos:)

Kas tada, prieš ketvirtį amžiaus, galėjo manyti, kad Lietuvos Prezidente bus savo senelio ir tėvo tremties nežinanti ir "ant KPSS platformos" esanti okupantų, kaip tada sakėm ir tebesakom, kolaborantė (nebesakom)


Kad Lietuvos rinkimams irgi vos ne ketvirtį amžiaus diriguos 1991-ųjų liepą, t.y. ir po Kovo 11-osios, ir po Sausio 13-osios,  Maskvoje įsikūrusioje Visuomenės mokslų akademijoje prie TSKP ("ant kurios platformos" buvo dabartinė Lietuvos Prezidentė)  CK ginti rusiškai parašytos savo disertacijos „Socialinis-istorinis ir idėjinis J. Stalino darbo „Apie dialektinį ir istorinį materializmą“ kontekstas“?


O mūsų Aukščiausias Valstybės Pareigūnas?


O dabartinis opozicijos lyderis, krizės vienoje atskiroje šalyje nugalėtojas...


Seimo pirmininkė...


Premjeras :(


Mūsų valdžia!

Krašto apsauga ir jo mobilizacija...


Trys pirmosios vietos!

Keistuoju būdu savo Kovo 11-ąją pataikėm lygiai tokią dieną...


Šios, 25-osios, taigi, jubiliejinės, Kovo 11-osios nakties sapną beliko papasakot.


Atėjau krautuvėn, o pardavėja - Lietuvos Prezidentė. Nusipirkau ko reikėjo ir išėjau. O paskui grįžau - pinigus pasmulkint paprašiau, reikėjo man kažin kam. Tai mūsų (ar tikrai mūsų?) Prezidentė pasmulkino nematytais rausvais banknotais.


:) 


Dievaž, nemeluoju!


Synoikos!

*Klausiau tautininkų po eitynių, sakė, kad jų, "Pravyj sektor", valdžia Lietuvon neišleidusi.








Komentarų nėra: