2014-03-31

Kryžiuočiai šalia mūsų

The Carlyle Group, L.P. - alternatyvaus turto valdymo ir finansinių paslaugų bendrovė, besispecializuojanti privataus kapitalo bei nekilnojamojo turto versle.

„Carlyle“ įmonė yra antra stambiausia privataus kapitalo bendrovė pasaulyje, valdomo turto atžvilgiu atsiliekanti tik nuo „Blackstone“ bendrovės.

Jai yra patikėta valdyti $153 mlrd. JAV dolerių turto.

Sklandžiai.

Kažkas jai patikėjo...

Alternatyvaus turto valdymas, ir t.t., ir pan. 

27-neri tik, net už „Blackstone“ 2 metukais jaunesnė:

Carlyle was founded in 1987 as an investment banking boutique :))) by five original partners with backgrounds in finance and government....

... with backgrounds in finance and government....

Taigi

Matot, kokie advisers

Rimtiems investituojams - rimti ir patarėjai

Negi jie kvailiai, kad investuotų ten, kur visi?

Carlyle initially developed a reputation for acquiring businesses related to the defense industry. In 1992, Carlyle completed the acquisition of the Electronics division of General Dynamics Corporation, renamed GDE Systems, a producer of military electronics systems. Carlyle would later sell the business to Tracor in October 1994. Carlyle acquired Magnavox Electronic Systems, the military communications and electronic-warfare systems segment of Magnavox, from Philips Electronics in 1993. Carlyle sold Magnavox for approximately $370 million to Hughes Aircraft Company in 1995. Carlyle also invested in Vought Aircraft through a partnership with Northrop Grumman. Carlyle's most notable defense industry investment came in October 1997 with its acquisition of United Defense Industries. The $850 million acquisition of United Defense represented Carlyle's largest investment to that point. Carlyle was able to complete an IPO of United Defense on the New York Stock Exchange in December 2001 selling a significant portion of its interest in the company. Carlyle completed a sale of its remaining United Defense stock and exited the investment in April 2004. In more recent years, Carlyle has deemphasized its focus on defense industry investments. 

Carlyle's 2001 investor conference took place on September 11, 2001.

Pataikyk gi!


In the weeks following the meeting, it was reported that Shafiq bin Laden, a member of the Bin Laden family, had been the "guest of honor", and that they were investors in Carlyle managed funds. Later reports confirmed that the Bin Laden family had invested $2 million into Carlyle's $1.3 billion Carlyle Partners II Fund in 1995, making the family relatively small investors with the firm. These connections would later be profiled in Michael Moore's Fahrenheit 911.

The Bin Laden family liquidated its holdings in Carlyle's funds in October 2001.

The Crusader weapon system, developed by United Defense, Carlyle's largest investment in the defense industry, was cancelled in May 2002 ... XM2001 Crusader was to be the United States Army's next-generation self-propelled howitzer (SPH), designed to improve the survivability, lethality, mobility, and effectiveness of the artillery as well as the overall force...

In early May 2002, Secretary of Defense Donald Rumsfeld cancelled the $11 billion USD program because he considered it neither mobile nor precise enough.


Defense National Security.

Crusaders.

Kryžiuočiai.
Jie čia, šalia mūsų.

1 komentaras:

audrius rašė...

Šalia mūsų kryžiuočiai, bet ne ne, tikrai ne mes.

Lietuvos laisvos ir nepriklausomos godų minų norų, bei kitokių vydėjų kalvė sveikina su karvelio balose landžiojančio ir nešančios naujas koordinates taiko taikiniu, tai gi su bala lando permaja landa nuo llgb.lt ar kokios ten valių valdybos per kallllvę:

http://www.llri.lt/naujienos/ekonomine-politika/finansai-pinigu-politika/14042/lrinka

Ačiu jums, kad saugot turtus, mantą, seseris ir taiką, kaip Estijoj su Bulgarija ir kitose panašaus modelio falstybėse, turinčios savo tvirtą, stabiliai stovinčią ir sėkmę sėjančią, na ta, kaip ten ją, a Lita Valia Tautą... Oi Gedimino sapną dar sapnuoju, labai atsiprašau, labai kaltas.... Su dvidešimtmečiu senolio lito ir stovėjimo stabilaus laikytojams doliariui, o kai doleris nebeatlaikė, tai markė, oi ne Birutė... neee markute-markiruoja, birutė-birkuoja, kabina birkas... neee beee nieko nesuprantu, juk reikia palaikyti, gal langete su skotčių parišti... birkavimo kalvė po langu į balalantijos jūrą... Pa langa, Birutė, Kęstutis, Vyttėvas,... A leks sandoris kirptas, luptas, skustas kavalierius jaunas panovas priminė Petrapilį kurį Petriukas supylė padarydamas landą, tai yra langa į naujasias žemes ir atsukęs žirgą jūroj čia buviam vilionim petrapiliečiam pasakė: Vo, blin, jums ir jūsų vilnoms langas v Jevropu, tovaryšy Johansony van Guldeny!
Ačiu akmeniniam aleksandrui Petriukui panovui, kad Gedimino sapnus išsklaidė ir priminė Eurą, kuris mums langas į Europa, kaip ir sentikiams rusams, dar tikintiems barzdotais argo nautais, kurie sargavo agro rago gausybės s argais, bet kaip visad liko tik ragas ir draudimo kom panijų raminimas vis pa novėj ir pan avė Marija.
Žverinčiaus gyvuoliukų, kiškučių augimas buvo sustabdytas laiku ir nukreiptas į dolerio rezervaciją, o vėliau į euro zonų lagerį, kad litų turėtojams stabiliai geidimas stovėtų turėti savo kampą markės zonos lageryje. Lietuvi, būk vieningas savo kampe, juk tai mūsų kampas, tai mūsų kom panija, tai maj kamp ir prašom nepiktnaudžiauti, o noriai dirbti mano kompanijai pa novai pakeitusią senąją markės zona gero monų... Mūsų kom panijos tikslas dangumi plaukiantys bit conitcų debesys kuriuos bitukas-vytukas mūsų san doriu gano, kad bituko bizūno bijotų žemuonys likti dykumoje be manių lietaus ir didžiojo visoto sukūrėjo aukščiausiojo dzeuso Perkūno ir jo jėgos verbų veriančių dangas ir kūnus, bei su tarties kūju pa tariantys klausyti bijojimo jautos ir be reikalo neminėt dievo vardų, kad klausimų nekiltų bijomasėje, kodėl kyla bijo jauta kūne, kas dievo mama, kodėl jo vardas Perkūnas, o ar yra paPerkūnas, viso ko labo bijos vijus suPerkūnas, kas SUPER kūnas yra, ką daro Perkūnas,...???? Ar pirkdamas už litus pririštus prie eurų danguje verbalinės vertės paremtos veriančia vėra ir baime likti be verbos, kuria galima pamojuoti aukščiausiam vyčiui bičiui bičiuulio bokšto viršuj sėdinčiam, kad palaikytų mano kampo litus danguje...?
Einu pas patį Perkūna, kam man ta mana ir ko man savų bijoti, o tu Perkūne ir visi vardai kurių bijoma, jok pas mane, Tėvuk, aišku jei nebijai susitikti su sūnumi savo!!! Jok, jok, pats metas, turiu ką tau pavyti, bo atsiliksi nuo gyvenimo, senasis Tėve! Eikš sūnaus rūpestin, nukaršiu tavo pavargusį kūną!;)