2014-04-09

De Finition

Democracy Is Demo Version Of The Timocracy.

:)

DeFinition.

De Finition.

Really?

Yes, It Is.

What Is Time?

Time Strength.

Tyrannosaurus Rex.

1 komentaras:

audrius rašė...

Vat ir atplaukėt vandenimis Mušos, o kur vanduo, kur žirgas, kur ožiai su kiaulėm ir karvių banda? Kur karvedys su šunimis? A? Makaronų vijimo metas baigės ir unt donių Dainavos motinos dainos nutilo... Subtyli tyla, priplyli žavūs subtyliai, jau brėkšta subata... Tokia trumpa naktis, a?

Turtingas turtės, biednas biednės. Kur viso to galas, o kur pradžia? Ridudo ridudo rateliukai nuo kalniuko ridudo dudoms aidint dudu... :)

http://youtu.be/uaYyQ3pTLeY

http://youtu.be/fZH0MW543mc

Na, kas padės? Kam pardavėt ar tie kieno pardavėt? Gal padės koalicijos subtylios? Ar kam išdavikų reikia ar kokių kitų panaudotų daiktų? Bioperdirbimo pramonės gal padės ir biokuras atpigins šilumą? Bezdaliai vargu ar dujų pramonėj tiks, o rūšiuotojų be namų ir žemės tai juk pilna su kuriais vargu ar pakonkuruot, juk net jie padabnesi į žmones ir atskiria lengviau kas kur naudinga gali būt? Gal jų paklauskite, nei patarėjo plaunančio rankas?

Finita lia komedija, kompanjonai MaraTono, Olimpiados ugnis degs amžinai Olimpe, bet žaidynės baigtos ir teisėjai skaičiuoja balus, taškydamiesi kraujo voniose ir perdamiesi deglo ugnies karštyje. Gal MaraTonas mirė pranešęs žinią pro vartus? Jis gyvas amžinai, o va tie atsilikę..., na juk žinote taisykles?