2014-04-10

Mūsų valdymo technologijos

Šįryt Elertė "Klasikos" radijas pranešė, kad Šiuo Atveju Neskubantis Teisės ir Teisėtvarkos Komitetas šiandien žada siūlyti Seimui kreiptis į Konstitucinį Teismą, idant tasai išaiškintų, ar Referendumo įstatymas neprieštarauja Konstitucijai.


Jei mūsų 5 procentų Tautos pasitikėjimą pelnęs Seimas taip ir padarys, Referendumo rengėjų surinktus net 10-ties procentų po airijas/landynes išsilaksčiusios Tautos parašus paniekins, atidėdamas Referendumo klausimą.

Apie tarptautinių įsipareigojimų laikymąsi mūsų Seimo  Teisės ir Teisėtvarkos Komitetas gali pasiskaityti čia.

Čia - apie pinigus, už kuriuos euroderybininkopetro dėka, esą, įsipareigojom žemę parduot.

Čia - apie mūsų pinigus, ir čia.

Čia - apie tai, kam mūsų išrinktieji žemę parduot sumanė.

O čia - apie revoliucionieriaus auginimą, iš žemės nuomotojo bežemiams žemės kurmiams.

Gal protėvių patarlės juos, mūsų išrinktuosius, paprotins?

Juk ir žemę pardavęs, ant oro negyvensi.

Pardavei žemę, pardavei ir akmenis

Pardavė trobas ir tėvynę paradavė.

P.S.

15. teip, teip:)) 2014-04-10 15:14 IP: 84.55.14.92
Re-fe-fe-fe-ren-dū-mai prieštarauja Kons-ti-tu-ti-tu-ci-jai, nes pati Kons-ti-tu-ti-tu-ci-ja priimta re-fe-fe-fe-ren-dū-me:)). Belieka pasveikinti visus "sveikapročius", kurie po 22 metų mąstymo pertraukos susiprato, kad reikia kreiptis į centro komitetą (bolševikų) (CKb), kad šis paaiškintų tamsiąjai Tautai, kur yra šviesa, o kur tamsa. Re-fe-fe-fe-ren-dū-me nutarta pritarti būti ES nare, todėl ir be re-fe-fe-fe-ren-dū-mo prakišta stojimo į ES sutartis yra šviesa, kuri Kons-ti-tu-ti-tu-ci-jos tamsumas prašalina:)). Matyt, laaabai pasiilgo "sveikapročiai" naujo Maidano ir ne kitaip. Juk Ukrainoje taip miela buvo, o dabar pražuvo, vėl "baltos pirštinaitės" beliko, a-nea?:))__Vingių Jonas
 

1 komentaras:

audrius rašė...

Na kas gi mūsų plačioj tėvynei naujoj biržėj žels, kas tils, kas kris, o kas giedos medaus į liepą lipdams kopinėti, o kur liesvos lipon lipti..?

http://en.wikipedia.org/wiki/June_29

http://lt.wikipedia.org/wiki/Bir%C5%BEelio_29

Тихон-утишитель. На Тихона солнце идёт тише. У Земли самый тихий ход в году. На Тихона певчие птицы затихают (кроме соловья и кукушки). В этот день заканчивается молодое лето, подходит зрелое [3] . Заканчивается поздний сев ярового хлеба. Лист на дереве полон, так и сеять полно. На Тихона возят навоз на пар.

http://ru.wikipedia.org/wiki/29_%D0%B8%D1%8E%D0%BD%D1%8F

O kas gegužės permą majaus diena majavos ir kuo, ir ttt, koks tas metraštis duotų duomenų duotus taškus deda..., tai galima kanopkėmis sukalt gegužės 1 vikių pėdijon, pagal pedas atsėkti;)

Cik cik cik, cykiai laikrodėlis šneka, subtyliai pritariant niemam Nemunėliui ir sukūriuose Kuronio ties vartais Vilkijos kalvųrijos...