2014-06-16

Referendumas prasidėjo

Iš­anks­ti­nis balsavimas Pirmajame lietuvos piliečių inicijuotame referendume Lie­tu­vos at­stovybėse pra­si­de­da nuo bir­že­lio 16 die­nos.

Šiandien.

Apie žemę daugiausiai kalbama, todėl pakartosiu argumentus:


4. Koks sutapimas - sinchroniškai su žemės pardavimo moratoriumo pabaiga ES nustojo mokėt išmokas už žemės nearimą.

5. Valstybės jau beveik trečdalį Lietuvos biudžeto pajamų sudaro ES Centro pinigai, didžiąja dalim tokie, kaip aukščiau paminėti.

6. Konstituciniu 2004 metų aktu Seimas įgalino Vyriausybę būti de facto Aukščiausiu valdžios atstovu Lietuvoje, ir leido jai priimti sprendimus nepaisant 95-to Konstitucijos straipsnio (taip jau yra, kad Vyriausybė tą vos ne trečdalį biudžeto ir gauna iš Centro, ir skirsto:))

7.  Dėka šito Konstitucinio akto Vyriausybė leido sau nesiderėti su ES dėl žemės pardavimo moratoriumo pratęsimo, nevykdydama Seimo nutarimo.

8. Trečiosiose pasaulio šalyse visuotinai stebimas Žemės Grobimo reiškinys (Land Grabbing), kai didžiulius žemės plotus užvaldo pigiais kreditais "penimos" tarptautinės korporacijos.

9. Tokios šalys, kaip VokietijaPrancūzija, Olandija ir kitos geba skolintis pinigus neigiamomis palūkanomis.

3 komentarai:

audrius rašė...

Tikrieji maskuoliai Lietuvos koratėliai istrebytėliai stribai nusimetė maskuotę Lietuvos patriotų-kankinių. Žulikai!

http://www.tsajunga.lt/index.php/ts_lkd_kvieciame_boikotuoti_referenduma_ir_paraginti_i_ji_neiti_savo_seimos_narius_draugus_ir_kaimynus/22697

audrius rašė...

Konservatoriai Lietuvai kaip komunistai anoj sajungoj, tik daug žalingesni, bei pažeidžia pilietinius istatymus, bei sukčiauja, nes tie piliečiai, kurie ateis balsuoti išlaiko jų partiją, bei mokėsčiai nuo pilietiškų žmonių per tą partiją skiriami griauti pillietinę visuomenę, jos laisvą valią ir numatytą teisę tiesiogiai paždidžiant įstatymus. Teisinga juos priskirti tautos priešams ir naikintojams, atimti mandatus ir atlyginti žalą ir gražinti mokesčius referendumo iniciatoriams, bei visiems dalyviams referendumo.
Ar neakivaizdu? Kiek panaudota Lietuvos, kartu su sąjunginėmis lėšomis pažeisti įstatymus, sužlugdyti pilietinę valią, bei tos valios reiškėjus - Lietuvos žžemės gynėjus ir jų rupesčius su lėšomis ir panašiai nuleist per niek, apvogti, apsukti ir ttt? Viengi ačiu jiems parodžius savo tikrą veidą ir pastangas pažeminti žmogų kuris nuo žžemės, kuris lietas žemaitis su žeme, kas dar labiau daugumai suteikė didesnį sąlyti, artumą su žeme žemės moniu, žmonių, žmogaus:) Sveteliai, ateiviai, skitonys iš aukštybių, galit šiaušt namo į savo žvaigždes, menulin, marsan ar džiupitėrin ar vykdyt valią žžemės, žmogaus ir visos supančios gamtos šioj žemėje, bei stengtis tapti žmonėmis, jei nusprendėt likti ir rūpintis žeme!

audrius rašė...

Žmogaus pažeminimas, kaip lydekos ežeran paskandinimas.

Na, konservai Ivanuškos, prašykyt, -pildysim norus! Žmogui paliepus, man panorėjus,.... :)))