2014-04-13

Purim 2014

Tačiau didžiausią valdžios „sabotažą“ abu vyrai įžvelgia jos esą visiškai pasyvioje laikysenoje Rusijai atplėšiant Krymą ir draskant Rytų Ukrainą.

„Toks jausmas, kad juos iš išorės kažkas kontroliuoja. Kryme kariai laukė komandos, o jos vis nebuvo








Purim - ‘New Dawn’ of Revolutionary Consciousness.

2 komentarai:

audrius rašė...

O kaip švesti pergalę be tradišin priešo ausų valgymo, jei priešai kur dings, tai tradicijos ir dings, o ką valgai, tai tuo pats tampi, tai ir valgo vargšai varguoliai savo bedalio duoną svetimoj žemėje ją dykuma versdami.
Ar žmogus galėtų prisigalvoti nužūdyt brolį pasiimt jo namus su turtais, o kitą brolį uždaryti kalėjiman už brolio nužudymą, kuriam davė ginklą ir pasakė, kad tai nemūsų brolis, ir taip nuolatos per amžius tokia kupra ir terba su brolio ausimis ar menas nusipjauti sau ausį. Kai dar cepelinų nežinojom prieš 80 metų, tai prieš šventes judėjai judėdavo po kaimus ir pirkdavo pas berniukus kraujo, piragėliais vaišindavo, tada kai bespynų žmonės gyveno.

audrius rašė...

Tiek inwestuota, dainų dainuota ir liksim be karo baisybių, globalaus šou, pramonių augimo, kovų be taisyklių, vartojimo, juk žemė viską iškentės, tėvą su motina ir broliais galima atsikratyti, bet bendras stalas šeimos vienuolių visų svarbiau dėl bijogarbės....

http://www.sol-war.com.ua/ukraine-news.html