2013-06-09

Stabili psichika

Thirty years later, then ruling monarch in England George III was known to be suffering from a mental disorder.

Tai...

12. Čia psichiatrai nesikiša... 2013-06-08 20:31 IP: 84.15.178.208    
Mokyklos nebaigęs seras R. Bransonas Kauno "Žalgirio" arenoje paagitavo nemėtyti pinigų diplomams ir gavo KTU (universiteto!) garbės daktaro vardą, o JAV naftos gavybos imperijos paveldėtojas Jamesas Mellonas neturi gyvenamosios vietos ir dėl to niekur neprivalo mokėti mokesčių; tiesa, kai jis norėjo iš Karibų jūros regiono bendrovės sąskaitos pervesti 7,5 milijono dolerių į savo asmeninę sąskaitą, vengdamas raštiškai patvirtinti, kad jis sąžiningai moka mokesčius, lengvatinių mokesčių šalyse registruotų įmonių steigimo ir priežiūros paslaugas teikianti bendrovė „Portcullis TrustNe“ primygtinai reikalavo, kad pinigų pervedimas būtų bent įformintas kaip paskola be palūkanų ir palaimintas oficialiai Lichtenšteine įregistruotos bendrovės savininko.

O kam čia psichiatrams kištis?

Psichika stabili!

Juk pinigai ir yra skola.

Stebėtis nereikia.

Bibliją skaityt reikia.

Milijardierium tampa mokyklos nebaigęs, nes pinigų kiekis atvirkščiai proporcingas žinioms:)

Toks milijardierius yra vertas universiteto garbės daktaro vardo. 

Mokslininkai juk irgi mėgsta prizus...

Ir aplamai - tas diplomas...

Na, tai, kad JAV naftos gavybos imperijos paveldėtojas iš Karibų jūros regiono bendrovės sąskaitos pervesdamas 7,5 milijono dolerių į savo asmeninę sąskaitą, vengdamas raštiškai patvirtinti, kad jis sąžiningai moka mokesčius, lengvatinių mokesčių šalyse registruotų įmonių steigimo ir priežiūros paslaugas teikianti bendrovė „Portcullis TrustNe(t)“ primygtinai reikalauja, kad pinigų pervedimas būtų bent įformintas kaip paskola be palūkanų, gal reiškia ne tik tai, kad pinigai yra skola, o ir dar kai ką.

Akivaizdu, kad psichiatrams čia veikti nėra ką.

Psichika stabili.

Psichiatrai kišasi, kitur: 

11. Įdomiausios citatos 2013-06-08 19:43 IP: 84.15.178.208  
Būdama studentė mačiau, kaip rašoma paranoidinės šizofrenijos diagnozė žmogui, kuris sakė: „Lietuva bus laisva.“ Mokslinių studijų duomenimis, kone trečdaliui JAV gyvenančių suaugusių žmonių diagnozuojama psichikos sutrikimų. Psichikos ligų požymiai būdingi maždaug vienam iš keturių vaikų.

Dievaž, tik psichinis ligonis galėjo sakyti: „Lietuva bus laisva“!

Juk dauguma - psichiškai  stabilių - nesakė.

Ar ne?

:)

:(

Įdomu, tie, kurie dabar iš Laisvos Lietuvos pabėgo ten, kur geriau - psichiškai stabilūs ar ne?

O dar įdomu, ar psichoterapeutai Amerikoj, kur "vienam iš keturių vaikų ir kone trečdaliui suaugusiųjų diagnozuojama psichikos sutrikimų", jiems, savo pacientams, aiškina apie dvigalvį?


Ar šitas piningas - nebe dvigalvis?

Nemanau.

Štai per "Klasikos" radiją dvi psichoanalitikės dažnai apie psichologijos ir psichikos dalykus šneka, taip pat ir apie elgesį su pinigais, bet apie jų, pinigų, dvilypę prigimtį nė neužsimena, kažkodėl.

Ar ne todėl psichika nestabili?

Stabili psichika.

Kaip patinka?



Karjera.
.
apgáulė sf. (1), Vvr, Kv, ãpgaulė (1), Sr, apgaulė̃ (3b) apgavystė: Aš viliu, t. y. darau apgáulę, apgaudau J. Su apgáulėmis jis gyvena, t. y. šį apgauna, tą apgauna J. Iš ilginių šiaudų padaro apgáulės piršlį JR76. Kad galėtų nuo mūsų pinigus išmilminti, išvilioti, vis su apgaulėmis ir visokiais melais Žem. Pasisaugok, čia apgaulė̃ Skr. Par ãpgaules jisai susikrovė turtus Skr.


Komentarų nėra: